Έκανε πάλι το… θαύμα της η ΕΡΤ (vid)

Έκανε πάλι το… θαύμα της η ΕΡΤ (vid)

Τεράστιο ατόπημα της Κρατικής τηλεόρασης με ατάκα που ακούστηκε για το ματς όπου οι συνθήκες ήταν άψογες!

Γράφει… ιστορία σε κάθε ευκαιρία η ΕΡΤ. Και καταφέρνει να κάνει «θαύματα», να πρωταγωνιστεί αρνητικά. Πριν από τον πρώτο τελικό, που η ΕΟΚ/ΚΕΔ έκανε το χατίρι του ΠΑΟ και του έδωσε χωρίς κανένα λόγο μια δεύτερη ευκαιρία, η ΕΡΤ αγνόησε πλήρως την διοργάνωση και δεν μετέδωσε το ματς.

Τώρα, στον δεύτερο… πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών η ΕΡΤ μετέδωσε το ματς από το βοηθητικό του ΣΕΦ. Ματς που διεξήχθη μάλιστα με την παρουσία αθλητικού εισαγγελέα. Ματς που έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, με τον Ολυμπιακό να συντρίβει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό.

Και σε αυτό το ματς η ΕΡΤ όμως έκανε το… θαύμα της. Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν ακούστηκε από το μικρόφωνο χώρου μια ατάκα από άτομο που ήταν στο γήπεδο. «Πάλι καλά που έχασε ο Παναθηναϊκός, δεν θα φεύγαμε» ακούστηκε χαρακτηριστικά από το άτομο προκαλώντας τρομερή εντύπωση για τους λόγους που είχε να αναφέρει κάτι τέτοιο, ξέχωρα από το… θαύμα της ΕΡΤ.

Το ματς άλλωστε έγινε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και δεν υπήρχε κανένας λόγος για κανέναν να έχει τον φόβο του τι θα γινόταν αν νικούσε ο Παναθηναϊκός. Μια ατάκα που μπορεί να προήλθε και από άνθρωπο του Παναθηναϊκού, κανείς δεν μπορεί άλλωστε να ξέρει με σιγουριά.

Θα μπορούσε βεβαίως η ατάκα να ήταν διαφορετική και να είχε και σχέση με την πραγματικότητα, καθώς αυτή που ακούστηκε δεν είχε ούτε κατά διάνοια.

Αν λοιπόν ακουγόταν «Δεν πειράζει που έχασε ο Παναθηναϊκός, θα κάνει ένσταση και η ΕΟΚ θα τον επαναλάβει τον τελικό» θα είχε μεγαλύτερη σχέση με την πραγματικότητα. Διαφωνείτε;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ