Αρετόπουλος, Κομίνης, σχεδόν ίδια συνταγή…

Αρετόπουλος, Κομίνης, σχεδόν ίδια συνταγή…

Ο Αρετόπουλος, του «δεν άκουσα και δεν είδα τίποτα», ο... έμπειρος Κομίνης, τα... παϊδάκια και το φύλλο του αγώνα που το μόνο που κατάφερε ήταν να εκθέσει προθέσεις.

Όλοι περίμεναν να μάθουν τι έγραψε ο Αρετόπουλος για να δικαιολογήσει τη μη έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Οι έμπειροι στον χώρο, αυτοί που έχουν βιώσει πολλά… κουκουλώματα, δεν εξεπλάγησαν.

Ο Αρετόπουλος έγραψε ότι κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πληροφορήθηκε από ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο ο προπονητής τους, ο οποίος άμεσα αποχώρησε στα αποδυτήρια, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας και τους εκπροσώπους της.

Δεν είδε τίποτα ο άνθρωπος. Του τα είπαν. Όπως έγινε πέρσι με τον Κομίνη στο ντέρμπι των play offs Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Και εκείνου του τα είπαν για το αντικείμενο στο κεφάλι του Ίβιτς. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι δεν γνώριζαν τίποτα αλλά ο διαιτητής διαφωτίστηκε από τους φιλοξενούμενους αφού δεν είδε τίποτα. Την Κυριακή ο Κομίνης ήταν τέταρτος στην Τούμπα. Πιο κοντά στον άνθρωπο που χτυπήθηκε αυτή την φορά και πάλι δεν είδε. Ήξερε όμως πλέον πως να χειριστεί την κατάσταση.

Ο Αρετόπουλος επικαλείται στο φύλλο του αγώνα ότι μετά τον τραυματισμό του Γκαρσία έστειλε τον γιατρό του αγώνα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να ελέγξει την κατάσταση. Ο ντόκτορ του είπε μόλις επέστρεψε ότι ο Ισπανός είχε εκδορές και πρήξιμο στο χείλος. Επίσης ότι ο προπονητής των ερυθρολεύκων μπορούσε να κινηθεί και να δώσει οδηγίες. Ωστόσο στο φύλλο του αγώνα δεν γίνεται αναφορά αν ο γιατρός φορούσε ακόμα την φόρμα του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον ρέφερι ότι ο Γκαρσία δεν αισθανόταν καλά και ότι έπρεπε να μεταβεί μαζί με τον γιατρό της ομάδας στο νοσοκομείο. Οι ερυθρόλευκοι δήλωσαν αδυναμία να αγωνιστούν χωρίς αυτούς του δύο και σύμφωνα με τον Αρετόπουλο τότε ήταν που πήρε την απόφαση να μην γίνει ο αγώνας.

Δεν αρκούσε δηλαδή απλά η επιθετική κίνηση του οπαδού για να μην αρχίσει το παιχνίδι. Έπρεπε ίσως να γίνει χειρότερη ζημιά; Να χυθεί αίμα;

Οι διαιτητές λοιπόν δεν έγραψαν τίποτα για ρολό ταμειακής μηχανής. Για επιθετική ενέργεια οπαδού προς τον αντίπαλο προπονητή. Μπορεί ο Γκαρσία να χτυπήθηκε από… μετεωρίτη. Ουσιαστικά δεν αναφέρεται πουθενά ότι υπήρξε τραυματισμός. Ε, όλα αυτά δεν αξίζουν ένα τραπέζωμα; Με πολλά μα πάρα πολλά… παϊδάκια. Να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τον γιατρό.

Οπως και να ‘χει, το μόνο που κατάφερε το ψηλό αγόρι από τα Τρίκαλα ήταν να εκτεθεί. Διότι επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα. Οι κανονισμοί θα τηρηθούν, το -3 θα πέσει, αλλά ο ίδιος θα έχει δείξει ότι είναι καλό παιδί. Και αξίζει να είναι εκλεκτό μέλος της εξυγίανσης. «Δεν είδα, δεν άκουσε, δεν ξέρω»…

Καλή χώνεψη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ