Ο «βαρώνος Μελινχάουζεν»

Ο «βαρώνος Μελινχάουζεν»

Ο Τίγρης ήθελε να δώσει 1,3 εκατ. ευρώ στον Λουτσέσκου αλλά ο Ρουμάνος θα πήγαινε σε άλλο πρωτάθλημα. Όπως ήθελε να δώσει 1 εκατ. ευρώ για στόπερ μόνο στον Σωκράτη. Ο Βσσίλης Δεκάρικος έχει το θέμα και σας θυμίζει τι είχε πει ο Τίγρης για τον Λουτσέσκου παλιότερα...

Πως το είχε πει ο Τίγρης για τον Λουτσέσκου; Θα πάει Ιταλία είχε πει και παρότι του έδινε 1,3 εκατ. ευρώ και τον γούσταρε δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Και κάπως έτσι λίγες μετά η Ιταλία απέκτησε τη Θεσσαλονίκη! Τι φάση!

Ο Λουτσέσκου θύμισε τον… Σωκράτη της ΑΕΚ, τότε που ξανά ο Τίγρης μοίραζε λεφτά στο δρόμο αλλά δεν βρέθηκε κανείς να τα θέλει! Τι φάση!

Το 1,3 του Λουτσέσκου το έδινε ο Τίγρης, ήταν ξεκάθαρο. Μην βλέπετε τελικά που ήρθε ο Μιλόγεβιτς με ούτε τα μισά, απλά προφανώς ο Σέρβος δεν ήθελε το 1,3 του Λουτσέσκου. Ξεκάθαρα.

Όπως τον Γενάρη με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Που ο Τίγρης έλεγε πως θα δώσει 1 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο για να τον πάρει. Και ο Σωκράτης είπε, ποια ΑΕΚ τώρα όταν με θέλει ο Ολυμπιακός, το 1 εκατ. ευρώ δεν βρέθηκε κανείς άλλος να θέλει να το πάρει. Και έτσι η ΑΕΚ δεν έκανε μεταγραφή στόπερ, δεν έκανε μεταγραφή γενικότερα. Αλλά όπως είπε και ο Μελισάν στην συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, «τι να λέμε τώρα, μην μου τα θυμίζετε αυτά πάμε παρακάτω».

Όπως είχε πάει παρακάτω τότε που είχε πει το επίσης «ιστορικό», «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» τότε που δεν έδινε τα 500 χιλιάρικα τον χρόνο στον Χριστοδουλόπουλο. Και όπως αποδείχτηκε τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει κανένα βάζοντας στην τσέπη τα λεφτά που προέκυψαν από το πρωτάθλημα των «Μάο-Μάο» και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Και βάζοντας και στην «Αγια Σοφιά», το γήπεδο που θα ανήκει στον Μελισσανίδη και θα αγωνίζεται σε λίγο καιρό, από του παραχρόνου λογικά η ΑΕΚ. Στο γήπεδο που ο Τίγρης δεν έχει βάλει φράγκο. Όλοι έβαλαν, το Κράτος κυρίως, για να χτιστεί το γήπεδο. Όχι ο Τίγρης, αλλά θα του ανήκει. Τι φάση!

Και επιστρέφω για να κλείσω το ωραίο παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Τίγρη.

«Εκτιμώ τον Λουτσέσκου ως προπονητή, μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν θα με ενοχλούσαν οι αντιδράσεις του κόσμου, αφού ο στόχος μου είναι να φτιάξω μια ομάδα πρωταθλήτρια. Είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει θέμα, τι να συζητάμε τώρα». Αυτά είχε πει στην συνάντηση με τους ρεπόρτερ. Τι ακριβώς ακολούθησε είναι γνωστό.

Τι άλλο να σας γράψει ο Βασίλης ο Δεκάρικος λοιπόν. Ένα ακόμη επεισόδιο του «Βαρώνου Μελισχάουζεν»! Τι φάση!

Υ.Γ.: Ο Λουτσέσκου που γούσταρε ο Μελισσανίδης είναι αυτός λοιπόν που τελικά πήγε στη Θεσσαλονίκη της Ιταλίας. Και προτίμησε τον ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ. Λογικά δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τον οποίο ο ίδιος ο Μελισσανίδης έλεγε: «Λένε ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα Ποιοι το λένε; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στην κλοπή; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους». Πότε τα έλεγε; Τα παλιά τα χρόνια όταν ο Λουτσέσκου ήταν στον ΠΑΟΚ, και μετά την εποχή της πιστόλας του Ιβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ