Ο μάνατζερ του Ουζουνίδη και συνεταίρος του Βρύζα, είναι ο νέος αγαπημένος ατζέντης της ΑΕΚ

Ο μάνατζερ του Ουζουνίδη και συνεταίρος του Βρύζα, είναι ο νέος αγαπημένος ατζέντης της ΑΕΚ

Αφού τα πήγε... μια χαρά στον Παναθηναϊκό και στον Άρη και αφού βόλεψε... τον Βαγιαννίδη, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος έχει πάρει επ' ώμου τα μεταγραφικά των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος είναι γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ατζέντης παικτών και άτυπος ή φανερός τεχνικός διευθυντής ομάδων. Άτυπος την περίοδο που προπονούσε τον Παναθηναϊκό ο πελάτης του Μαρίνος Ουζουνίδης, γιατί ο Διαμαντόπουλος ενεργούσε τύποις σαν τεχνικός διευθυντής, αλλά ουδέποτε ανέλαβε το πόστο. Φανερά στον Άρη, στον οποίο εργάστηκε έχοντας τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Ούτε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ούτε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μακροημέρευσε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, αφού οι… κακές γλώσσες ισχυρίζονται ότι οι εργοδότες του δεν εκτίμησαν τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει σοβαρά παράπονα από τον Διαμαντόπουλο, αφού τον κατηγορεί ότι άλλα του έλεγε και άλλα έκανε. Πωλήσεις και λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ είχε τάξει ο τότε εκπρόσωπος του Ουζουνίδη, κλειστά συμβόλαια με υψηλές αποδοχές και μικρή προσφορά γέμισε το ρόστερ ο Διαμαντόπουλος.

Αντίστοιχα, στον Άρη ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν αποκόμισε και την καλύτερη εντύπωση και κληρονόμησε πολυετείς και δαπανηρές συνεργασίες…

Πάντως, μετά τον Άρη ο Ντίνος Διαμαντόπουλος δεν έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά απλώς άλλαξε στρατόπεδο. Άτυπα και πάλι, αφού συνεταιρίστηκε με τον Ζήση Βρύζα και ίδρυσαν μανατζερικό γραφείο, το οποίο στεγάστηκε στο «Κόκκινο Σπίτι», ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια στη συμπρωτεύουσα και το οποίο ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Με ότι αυτό συνεπάγεται…

Από τις μεταγραφές παικτών που διαχειρίστηκε ο Διαμαντόπουλος, μία από τις πιο ηχηρές ήταν του Γιάννη Βαγιαννίδη. Ο Έλληνας μάνατζερ έπεισε τον νεαρό δεξιό μπακ να μην ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό και να αγνοήσει την προσφορά που του έκανε προσωπικά ο Αλαφούζος και να ενταχθεί στην Ίντερ, επειδή τον ήθελε (!) ο ίδιος ο Αντόνιο Κόντε. Τι συνέβη; Ο Βαγιαννίδης κατέληξε δανεικός στη βελγική Σεντ Τρουίντεν που υποβιβάστηκε, δεν έπαιξε καθόλου και τελικά άλλαξε ατζέντη…

Πλέον, ο Διαμαντόπουλος έχει εξελιχτεί στον προνομιακό συνομιλητή του Δημήτρη Μελισσανίδη και της διοίκησης της ΑΕΚ. Είναι αυτός ο οποίος κρύβεται πίσω από την προώθηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Ένωση, με τον Σέρβο εν τέλει να αντικαθιστά τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος ήταν παρών στο ραντεβού του προηγούμενου Σαββάτου ανάμεσα στον Μιλόγεβιτς, τον Μελισσανίδη και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδημητρίου. Εκεί που έκλεισε η συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Διαμαντόπουλος έχει πάρει επ’ ώμου και τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Μαζί με τον Ζήση Βρύζα προτείνουν ονόματα ή διερευνούν παίκτες που τους ζητά ο Μιλόγεβιτς και οι υπόλοιποι στην Ένωση. Απ’ ότι φαίνεται, από τα χέρια του Διαμαντόπουλου θα περάσουν οι φετινές «κιτρινόμαυρες» μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ