Ο Κρμέντσικ «πετσόκοψε» τον Ιβάν μέσα στο «μαγαζί του» για την απόλυση Πάμπλο Γκαρσία

Ο Κρμέντσικ «πετσόκοψε» τον Ιβάν μέσα στο «μαγαζί του» για την απόλυση Πάμπλο Γκαρσία

Η Forza πήρε συνέντευξη από τον Κρμέντσικ. Κι εκείνος... δίκασε τον Ιβάν Σαββίδη με τις κουβέντες του για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Το να παίρνεις μια συνέντευξη και να βγάζεις… τίτλο που λένε είναι δημοσιογραφική επιτυχία. Να ψάξεις να βρεις τις κατάλληλες ερωτήσεις. Να τις κάνεις στον σωστό χρόνο. Να… λύσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου ώστε να σου πει αυτά που νιώθει και να μην μιλήσει «ξύλινα».

O Μίκαελ Κρμέντσικ είναι από τους ποδοσφαιριστές που λέει όλα όσα νιώθει. Χωρίς να τα φιλτράρει. Είναι ειλικρινής και ευθύς, το έχει αποδείξει σε πολλές από τις δηλώσεις που έχει κάνει μπροστά στις κάμερες. Στους Τσέχους δεν δίσταζε να μιλήσει για την επιθυμία του να μη γυρίσει πίσω και να μείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν.

Ο Τσέχος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Forza. Στο… μαγαζί του Ιβάν Σαββίδη. Το έκανε μόλις λίγες μέρες μετά την απόλυση του Πάμπλο Γκαρσία και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και… δίκασε τον Ιβάν για την απόφασή του να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση. Ο Κρμέντσικ αμφισβήτησε ανοιχτά την απόλυση του Ουρουγουανού. Και το έκανε, μάλιστα, σε μία περίοδο που η κουβέντα για την παραμονή του έχει φουντώσει για τα καλά.

«Δεν το περίμενα. Το διάβασα, δεν το πίστευα, ήταν λίγο απρόσμενο και παράξενο. Για μένα ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο καλύτερος προπονητής, έβγαζε το 100% στην προπόνηση και στο παιχνίδι».

Ο Τσέχος… απασφάλισε και δεν υπολόγισε τίποτα. Και πιθανόν τη δική του άποψη θα την έχουν πολλοί. Ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν συνεργαστεί με τον Λουτσέσκου. Άλλωστε την ίδια άποψη έχει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ που… πυροβολούσε καθημερινά και το κάνει ακόμα τη διοίκηση για την επιλογή της. Μέσω ανακοινώσεων και μέσω των social media της ομάδας, που δέχονται τα περισσότερα… πυρά.

Αυτό το κλίμα έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό και εντός αποδυτηρίων. Φάνηκε από τις κουβέντες του Κρμέντσικ. Και αν συνεχίσουν να ανοίγουν τα στόματα, ίσως ακούσουμε κι άλλα.

Κάτι μου λέει πως ξαφνικά θα σταματήσουν οι πολλές συνεντεύξεις των παικτών… Μέχρι να… κοπάσει το θέμα και οι αντιδράσεις. Για να δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ