Ο Γκούμας θέλει, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει αλλού

Ο Γκούμας θέλει, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει αλλού

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί ακόμα ζεστά με το προπονητικό τιμ της Β' ομάδας, αλλά δύσκολα ο Γιάννης Γκούμας θα πάρει αυτή τη θέση.

Κυκλοφόρησε σαν σενάριο σήμερα στον έντυπο Τύπο. Ότι ο Γιάννης Γκούμας είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβει προπονητής στη Β’ Ομάδα του Παναθηναϊκού. Και πως έφυγε από την Εθνική Ελπίδων έχοντας στο μυαλό του αυτό ακριβώς το σενάριο. Να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Πράγματι, ο Γκούμας το είχε στο μυαλό του. Και όταν προέκυψε η αλλαγή και η αντικατάστασή του από τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο της Εθνικής είχε στο μυαλό του πως μπορεί να είναι εκείνος που θα αναλάβει τους πράσινους σε αυτό το νέο εγχείρημα που απασχολεί συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σαν σκέψη ο Γκούμας. Γενικά δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για προπονητή στη β’ ομάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Γκούμας είναι μια επιλογή που ούτε έχει πέσει στο τραπέζι, ούτε πρόκειται να πέσει με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

Δεν τον έχουν στις σκέψεις τους οι πράσινοι, δεν έχουν ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση και θεωρείται απίθανο να το κάνουν. Είναι πιθανό, πάντως, να προσεγγίσουν άλλον Έλληνα προπονητή που είχε σχέση με τον σύλλογο παλαιότερα, προκειμένου να αναλάβει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Στο δεύτερο δεκαήμερο το Αυγούστου θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για όλα αυτά, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ