Παναθηναϊκός: Ο Διούδης και η προεργασία για τερματοφύλακα

Παναθηναϊκός: Ο Διούδης και η προεργασία για τερματοφύλακα

Γιατί προτείνονται τερματοφύλακες στον Παναθηναϊκό;

Καθημερινά εμφανίζονται πλέον ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού, κυρίως από το εξωτερικό και τις τελευταίες μέρες είναι τα ΜΜΕ της Κύπρου εκείνα που λόγω του παρελθόντος του Γιοβάνοβιτς βάζουν την αγορά του νησιού στο… κόλπο των «πράσινων».

Με τελευταίο όνομα αυτό του Φαμπιάνο, του τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Οπως πολλοί ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Φαμπιάνο έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, πλην όμως οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει την παραμικρή επαφή μαζί του.

Οπως δεν έχουν κάνει γενικά πολλές επαφές με παίκτες και ομάδες, αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει που θα… στοχεύσει και στη συνέχεια να κάνει τις διαπραγματεύσεις.

Πίσω από την ιστορία με τον Φαμπιάνο, πάντως, διαφαίνεται και η προεργασία που κάνουν οι «πράσινοι» σχετικά με τερματοφύλακα. Οχι γιατί ο Διούδης είναι εκτός πλάνων. Αντίθετα είναι εκείνος που έχει την «pole position» και στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς.

Ομως το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο εμφανίζεται το σενάριο να έρθει μια πρόταση για τον Διούδη από προηγμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ο Διούδης ήταν και παλαιότερα στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, είναι πιθανό να έρθει πρόταση από ισπανική ομάδα και αν ο διεθνής πορτιέρο ζητήσει να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός θα σεβαστεί την επιθυμία του.

Γι’ αυτό και θέλει να είναι έτοιμος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κοιτάζοντας την αγορά για διαθέσιμους τερματοφύλακες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ