Άγριο «ντου» του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1

Άγριο «ντου» του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1

Με ανοιχτή επιστολή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ χαρακτήρισε την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Στα πέναλτι», κακόγουστη και σεξιστική.

Κακόγουστη και σεξιστική χαρακτήρισε την εκπομπή του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος, «Στα πέναλτι», ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανοιχτή επιστολή του προς την ΕΠΟ.

Ο Δικέφαλος του βορρά με τη συγκεκριμένη επιστολή καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Υπεύθυνο Ποδοσφαίρου Γυναικών, Κυριάκο Φύτρα και το Δ.Σ. να παρέμβουν.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς,

1. ΕΠΟ, υπόψιν Προέδρου, κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη
2. Υπεύθυνου Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Κυριάκου Φύτρα
3. Διοικητικού Συμβουλίου

Κύριοι, ο ΠΑΟΚ των 2.000 αθλητριών στα 25 Ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία καλλιεργεί, ο «ισόβιος πρωταθλητής» στο άθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία του, στο πεντάλεπτο σποτάκι που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Αντέννα, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα του φετινού Euro 2020, υποτίθεται χιουμοριστικού αλλά κατ’ουσία, χυδαίου κακόγουστου και σεξιστικού.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το άθλημα που από κοινού υπηρετούμε αλλά και τον σεβασμό σας στο γυναικείο φύλο, σας καλούμε να παρέμβετε αρμοδίως με όλες τις δυνάμεις σας.

Ο ΠΑΟΚ, με τις δικές του δυνάμεις, το μέγεθος και το ειδικό βάρος του ονόματός του, θα σταθεί αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια. Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ