Φαβορί για διεθνής ο Ευαγγέλου

Φαβορί για διεθνής ο Ευαγγέλου

Ο Βάτσιος, που μετέτρεψε το φάουλ εκτός της περιοχής σε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με την Λαμία στο Περιστέρι, ήταν τέταρτος διαιτητής στο Καραϊσκάκη. Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Είναι γνωστό ότι παρά το επικό λάθος του παραμένει υποψήφιος για να γίνει διεθνής την επόμενη περίοδο. Στην θέση του Καλογερόπουλου ή του Μάνταλου. Γιατί έχει […]

Ο Βάτσιος, που μετέτρεψε το φάουλ εκτός της περιοχής σε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με την Λαμία στο Περιστέρι, ήταν τέταρτος διαιτητής στο Καραϊσκάκη. Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Είναι γνωστό ότι παρά το επικό λάθος του παραμένει υποψήφιος για να γίνει διεθνής την επόμενη περίοδο. Στην θέση του Καλογερόπουλου ή του Μάνταλου. Γιατί έχει δηλώσει από καιρό τυφλή υπακοή στον χαλίφη του Νότου.

Ο Ευαγγέλου τα ξέρει καλά αυτά. Έκανε το ίδιο στην φάση με τον Ένγκελς και τον Ινσούα. Με την διαφορά ότι είχε το θράσος να το τολμήσει σε ντέρμπι των αιωνίων. Έδειξε ότι είναι ικανός για τα πάντα. Ότι δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Ότι είναι μεγαλύτερο …πιστόλι.

Ο Ευαγγέλου είδε πριν από λίγο καιρό στο παιχνίδι ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (1-0) ότι το χέρι του Σελίν ήταν οριακά εντός της περιοχής όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα ενώ ο παίκτης πατούσε με το ένα πόδι εκτός! «Κάρφωσε» το πέναλτι υπέρ των κιτρινόμαυρων με το οποίο πήραν το ματσάκι. Στο Καραϊσκάκη δεν είδε ότι ο Ένγκελς βρήκε το πόδι του Ινσούα που πατούσε εκτός της περιοχής. Ο διαιτητής από την Αθήνα είδε κάθε φορά ότι τον βόλευε. Ότι ήθελε. Αυτό που έπρεπε να δει στην τελική.

Η αλήθεια είναι ότι κάνει για να γίνει ΕΛΛΗΝΑΣ διεθνής διαιτητής. Βρίσκεται στα χνάρια του Σιδηρόπουλου, ο οποίος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Επτά λεπτά καθυστερήσεις έδειξε, περισσότερα κράτησε. Ανύπαρκτο πέναλτι καταλόγισε υπέρ του Ιβάν για να ισοφαρίσει. Αλλά οι γηπεδούχοι τον τιμώρησαν στο τέλος. Τι άλλο να έκανε ο Τασούλης; Μην έχουν παράπονο στην Σαλόνικα.

Ο Βάτσιος και ο Ευαγγέλου μπορεί να είναι νεότεροι, χωρίς σήμα αλλά τα καταφέρνουν καλύτερα από τον Σιδηρόπουλο. Χωρίς να «ψάχνονται» στις καθυστερήσεις. Αποδεικνύονται αδίστακτοι και πιο αποτελεσματικοί Killers. Ακριβώς όπως τους θέλει ο Θωμάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ