Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον… ΠΑΟΚ;

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον… ΠΑΟΚ;

Τρελό σενάριο από τη Θεσσαλονίκη για τον Μπάγεβιτς και τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του στο Πόρτο Καρράς φούντωσε τις φήμες!

Μπορεί η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη να φουντώσει τα σενάρια και να δημιουργήσει θέμα πιθανής συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ; Κι όμως, αυτό συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στη συμπρωτεύουσα. Μια φήμη που σηκώνει καπνό. Αλλά δεν είναι βέβαιο ότι υπάρχει και φωτιά. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο ραδιοφωνικός σταθμός «Metropolis» της Θεσσαλονίκης μετέδωσε ότι ο Μπάγεβιτς βρίσκεται στο «Πόρτο Καρράς». Το ξενοδοχειακό συγκρότημα που πριν λίγο καιρό πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, μάλιστα, να διαμένει επίσης στο ίδιο ξενοδοχείο και συγκεκριμένα στη βίλα «Γαλήνη», που αποτελεί κομμάτι του συγκροτήματος.

Η κοινή παρουσία Μπάγεβιτς και Ιβάν στο «Πόρτο Καρράς», λοιπόν, φούντωσε τα σενάρια. Κατ’ αρχάς για συνάντησή τους. Και κατά δεύτερον για πιθανότητα συνεργασίας τους. Σε όποιο επίπεδο. Κάποιοι το πήγαν πιο μακριά, βάζοντας στην εξίσωση το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει τεχνικό διευθυντή. Αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να κάνει αυτή τη δουλειά ο Ντούσκο στα 72 του χρόνια.

Είναι γνωστό ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει φύγει από την ΑΕΚ (επίσημα) από τον Αύγουστο του 2018. Είναι γνωστό επίσης ότι έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ ως προπονητής την περίοδο 2000-02, κατακτώντας ένα Κύπελλο με τους Θεσσαλονικείς. Εκείνο που δεν είναι γνωστό, είναι εάν η κοινή παρουσία του με τον Σαββίδη, στο ξενοδοχείο του, μπορεί να προκαλέσει την επιστροφή του στη συμπρωτεύουσα, με κάποιον ρόλο στον ΠΑΟΚ. Οποιονδήποτε ρόλο…

Αξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες το όνομα του Μπάγεβιτς είχε επιστρέψει και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τότε υπήρχαν σενάρια που ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκεφτόταν την επιστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ