Η καλοστημένη παγίδα των Ιταλών στον ΠΑΟΚ για τον Τζιοβίνκο και ο… πανικός με τον Ολυμπιακό!

Η καλοστημένη παγίδα των Ιταλών στον ΠΑΟΚ για τον Τζιοβίνκο και ο… πανικός με τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Τζιοβίνκο, αλλά η... κατά φαντασίαν είσοδος του Ολυμπιακού στη συζήτηση, προκάλεσε πανικό και... αύξησε το συμβόλαιο του Ιταλού!

Οι Ιταλοί είναι μαέστροι στα ποδοσφαιρικά deals. Ξέρουν να κινούνται καλύτερα από τον καθένα. Ξέρουν κάθε κόλπο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ή να γείρει υπέρ τους μια κατάσταση. Και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και της πρότασης του ΠΑΟΚ. Με τον Ολυμπιακό να παίζει ρόλο, χωρίς να το… γνωρίζει και χωρίς να ασχολείται.

Εξηγούμαστε…

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και καιρό με τον Τζιοβίνκο. Ο Λουτσέσκου του έχει μιλήσει για τον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη. Του έχει εξασφαλίσει συγκεκριμένα πράγματα, ώστε να διευκολύνουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Και γενικώς υπάρχει καλό κλίμα από την πρώτη στιγμή, καθώς ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να γυρίσει στην Ευρώπη και να βρει ένα μεγάλο συμβόλαιο, κάπου κοντά στην Ιταλία.

Από τη στιγμή που δεν βρήκε αυτό το συμβόλαιο στη γειτονική χώρα, είδε ως θετική προοπτική τον ΠΑΟΚ. Καθώς επί της ουσίας θα βρίσκεται δύο ώρες μακριά από την Ιταλία και το σπίτι του. Ετσι οι επαφές προχώρησαν. Αλλά ο ατζέντης του παίκτη, έπρεπε να κάνει τη δουλειά σωστά. Και αυτό σημαίνει, να πάρει όσα περισσότερα λεφτά μπορούσε. Και από το σπάσιμο του συμβολαίου με την Αλ Χιλάλ, αλλά και από τους Θεσσαλονικείς.

Οι Σαουδάραβες έβαλαν μια τιμή στο τραπέζι και είπαν ότι δεν διαπραγματεύονται. Ο Τζιοβίνκο ήθελε ένα μεγαλύτερο ποσό για να τους αδειάσει τη γωνιά. Και άρα αυτό το ποσό έπρεπε να βρεθεί από τη νέα του ομάδα. Και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να πληρώσει παραπάνω. Και το έκανε. Καθώς οι Ιταλοί έκαναν ένα από τα γνωστά τους κόλπα.

Η πλευρά του Τζιοβίνκο χρησιμοποίησε έναν γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο (Νικολό Σίρα), για να εμφανίσει τον Ολυμπιακό ως ισχυρό ανταγωνιστή και ενδιαφερόμενο. Αμέσως στην Τούμπα σήμανε συναγερμός. Παρά το γεγονός ότι εδώ και μέρες έχει επιβεβαιωθεί ότι οι Ερυθρόλευκοι αγοράζουν με 5.000.000 € τον Χένρι Ονιεκούρου, στη διοίκηση του ΠΑΟΚ πίεσαν με κάθε τρόπο τον παίκτη και τον ατζέντη του, ώστε να μην πάει στον… Πειραιά.

Η παγίδα τον Ιταλών είχε πιάσει τόπο. Ο… πανικός του ΠΑΟΚ μην χαθεί ο παίκτης από τον Ολυμπιακό, αύξησε τα νούμερα της συμφωνίας στο συμβόλαιο του Τζιοβίνκο. Η… κατά φαντασίαν ή καλύτερα η… ραδιουργία των Ιταλών, έκανε τη διοίκηση Σαββίδη να δώσει πιο πολλά λεφτά από την αρχική συμφωνία. Και κάπως έτσι ο ατζέντης του παίκτη πήρε ό,τι ήθελε. Και με το παραπάνω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ