Είναι «γκρανκάσα» ο Σαββίδης;

Ο Μελισσανίδης έσυρε έναν καλογραμμένο εξάψαλμο στον Σαββίδη, αλλά... ξέχασε να μας πει πώς πήγε να τον πιάσει κορόιδο ο πρώην σύμμαχος (μπρος στον «κοινό εχθρό») Ιβάν.

Είναι «γκρανκάσα» ο Σαββίδης; | to10.gr

Χαιρετώ το πλατύ κοινό αυτής της ψαγμένης ιστοσελίδας που πήρε τη γενναία απόφαση να με φιλοξενεί. Αν στο μέλλον με κάνει να αισθανθώ άνετα θα προβώ σε αχρείαστες αποκαλύψεις σχετικά με το όνομά μου. Συμφώνησε με τα αφεντικά της (της ιστοσελίδας) να καταθέτω από καιρού εις καιρόν τις αιρετικές απόψεις μου, έτσι για να διαβάζετε και να περνάει η ώρα σας με ερωτήματα που πάνω στη φούρια της επικαιρότητας δεν ακούγονται την στιγμή που προκύπτουν.

Διάβασα λοιπόν την καλογραμμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γεγονότα της Τούμπας. Καλογραμμένο κείμενο, καλά ελληνικά, μελετημένες εκφράσεις. Η ανακοίνωση με τον ωραίο τρόπο της, περνάει γενεές δεκατέσσερεις τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Δεν μας λέει τίποτα όμως για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ.

Δεν προέκυψε από το πουθενά ο ομογενής επιχειρηματίας. Δεν έφτασε να πανηγυρίζει για την εκλογή του «δικού του» Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΟ μόνος του. Τον βοήθησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Ιβάν κατά πως λέγεται έβαλε τα μετρητά και ο «Τίγρης» τον Θωμά Μητρόπουλο που είχε ξανακάνει την δουλειά και ήξερε.

Όπως ήξερε και ο ίδιος ο Μελισσανίδης όταν δήλωνε περιχαρής και σίγουρος πως οι γκρανκάσες θα σφυρίζουν μόνο στα τρένα.

Είναι εύκαιρος ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ να μας ενημερώσει αν ο διαιτητής Κομίνης, που τελικά κατακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ, είναι γκρανκάσα;

Μπορεί να μας εξηγήσει πώς έγινε και άλλαξε ξημερώματα Κυριακής η απόφαση για τον ΠΑΟΚ και απαλείφθηκαν οι ποινές;

Τώρα κατάλαβε ότι ο Σαββίδης είχε «ανάρμοστη» συμπεριφορά;

Όταν συμμαχούσε μαζί του για να φύγει από την ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα;

Ωραίες οι ανακοινώσεις, αλλά έρχεται και η ώρα της αυτοκριτικής. Ας βγει «παντελονάτα» ο κ. Μελισσανίδης να μας πει ότι την πάτησε. Η συμμαχία ήταν φαίνεται ειδικού σκοπού: Να ξεδοντιαστεί ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Οταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί η λεία από την εξόντωση του κοινού εχθρού ο Ιβάν σήκωσε τα λάφυρα και άφησε τον «σύμμαχο» με την όρεξη.

Συμβαίνουν αυτά στις λυκοφιλίες. Να του σέρνεις όμως ένα καλογραμμένο εξάψαλμο και να μην λες κουβέντα για το πώς πήγε να σε πιάσει κορόιδο δεν είναι ωραίο. Υπάρχει και κόσμος που καταλαβαίνει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο