Τα εκατομμύρια του «μισθωτού» Αχιλλέα και ο ΠΑΟΚ με το χέρι απλωμένο στη Nova

Τα εκατομμύρια του «μισθωτού» Αχιλλέα και ο ΠΑΟΚ με το χέρι απλωμένο στη Nova

Στην όμορφη Μαγνησία είναι υπεράνω χρημάτων. Στη Θεσσαλονίκη πάλι… όχι!

Επιτέλους… τέλος στην αγωνία για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Cosmote Tv φαίνεται πως έλυσε τον «γρίφο» και έπειτα από τη συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τη Nova άνοιξε τις φτερούγες της για να χωρέσει σε αυτές τα… ορφανά της Super League.

Τον Απόλλωνα του Βασίλη Γκαγκάτση.

Τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου.

Τον Παναιτωλικό που «δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά τον πήρε ο Σαββίδης» που είχε πει και ο Γιώργος Γεωργίου ο οποίος ακόμη περιμένει τη μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τον Ιωνικό που δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και όλος ο καλός κόσμος κατάλαβε τον τρόπο που σκαρφάλωσε στην κατηγορία των μεγάλων.

Και τη Λαμία για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για εκείνο το 0-0 (και το ποντάρισμα γύρω του) με τον Βόλο στις 29 Ιουνίου 2020.

Η κάθε μια από αυτές τις ομάδες θα βάλει στο ταμείο της 1.6 εκατ ευρώ από τα «τηλεοπτικά», άρα η σεζόν μπορεί –επιτέλους- να ξεκινήσει. Διότι τώρα ναι, ο ανταγωνισμός δεν είναι αθέμιτος.

Είναι αυτά τα μοναδικά εξασφαλισμένα έσοδα; Όχι. Υπάρχουν άλλα τόσα από το στοίχημα: 1.5 εκατ ευρώ έκαστος μετά την σχετική τροποποίηση Αυγενάκη.

Τον Υφυπουργό που όλοι τον βρίζουν αλλά κανείς δεν αρνήθηκε να πάρει τα χρήματα που προέκυψαν από μια δική του πολιτική κίνηση.

Αυτομάτως δηλαδή οι συγκεκριμένες ΠΑΕ σκαρφαλώνουν πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ σε εξασφαλισμένα έσοδα. Και βέβαια κάποιες από αυτές έχουν φροντίσει να ανεβάσουν και άλλο τον λογαριασμό.

Ο Βόλος ας πούμε με τις πωλήσεις του Δουβίκα (800.000 εκατ. ευρώ στην Ουτρέχτη) και του Μήτογλου (300.000 ευρώ στην ΑΕΚ) πήγε αρκετά παραπάνω. Πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ.

Ειδικά ο Βόλος έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Διότι δεν είναι μόνο τα 4.000.000 ευρώ που αποτελούν έναν κανονικό μποναμά. Είναι και εκείνες οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο.

Στην δικαστική διαμάχη με τη σύζυγο του ο δήμαρχος Μπέος –κατά τον Κούγια- φέρεται να εμφάνισε μηνιαία έσοδα της τάξης των 2.000 ευρώ. Προφανώς τα χρήματα που αντιστοιχούν στην θέση του ως πρώτος πολίτης του όμορφου Βόλου.

Βέβαια ο μισθός του Δημάρχου σε πόλη άνω των 100.000 κατοίκων είναι 4.275 ευρώ αλλά μην αφήνουμε μικρές λεπτομέρειες να χαλάνε μια τόσο όμορφη ιστορία.

Μπορεί στον Βόλο να είναι υπεράνω χρημάτων. Γιατί για παράδειγμα το Πανθεσσαλικό ο δήμαρχος Μπέος το νοίκιασε στην ομάδα του Βόλου μόλις με 1500 ευρώ τον μήνα!

Έτυχε «σε αυτή την ομάδα να είναι και πρόεδρος», θα παρατηρήσει κάποιος. Σωστά. Και πρόεδρος είναι, και για πολλούς στο ποδόσφαιρο το απόλυτο αφεντικό μιας και άλλος δεν έχει εμφανιστεί τόσα χρόνια. Δίχως αμοιβή όμως. Δίχως έσοδα. Για το ποδόσφαιρο και την αγάπη για τη πόλη του το κάνει ο Μπέος και για αυτό δεν θα πρέπει να αμφιβάλει κανείς.

Για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο ηγήθηκε παρέα με τον Βασίλη Γκαγκάτση σε αυτό το «κίνημα των 6» που τελικά έγιναν 5 για να βγει η μοιρασιά.

Για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο θα πρέπει τώρα να διαχειριστεί και αυτά τα 4 εκατ ευρώ που όπως ο καθένας καταλαβαίνει θα τα επενδύσει άμεσα στο ποδόσφαιρο. Και τα τέσσερα!

Δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

ΥΓ. Ο ΠΑΟΚ μιλάει με τη Nova. Και παρά το γεγονός ότι τόσα χρόνια τις σούρνει τα εξ αμάξης είναι κοντά στο να βάλει υπογραφές. Σήμερα μάλιστα τα PAOK media προσπάθησαν να βοηθήσουν στην διαπραγμάτευση.

Με μια δική τους αίσθηση των αριθμών θέλησαν να μας πείσουν ότι το Ριέκα-ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Ολυμπιακός-Σλόβαν. Οι λόγοι; Μα το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τη Nova.

Αν όμως έχουν δίκιο οι άνθρωποι γιατί δεν πείθουν τον Ιβάν να τους κάνει μια προσφορά ώστε τα ματς του Δικεφάλου φέτος να τα δείχνει το Open; Και εξασφαλισμένη τηλεθέαση και προφανώς έσοδα επιπέδου Ολυμπιακού. Τι άλλο θέλουν; Τον Αχιλλέα… δήμαρχο για να τους το εξηγήσει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ