Σούπερ Λιγκ – Ποιος δεν θα κάνει… παρέλαση σε πάγκο Big-5;

Σούπερ Λιγκ – Ποιος δεν θα κάνει… παρέλαση σε πάγκο Big-5;

Το πρωτάθλημα αναμένουμε να ξεκινήσει με τις στοιχηματικές εταιρείες ήδη να προβλέπουν το… μέλλον των προπονητών των ομάδων του Big-5. Ποιος έχει την πρωτιά και ποιος είναι… ακούνητος.

Μεγάλη ατάκα αυτή της παρέλασης για τους προπονητές. Η 28η Οκτωβρίου θεωρείται πλέον ανεπίσημα ως ημερομηνία σταθμός για τους προπονητές. Αν βγάλει την παρέλαση έχει περάσει με επιτυχία το πρώτο εμπόδιο, άγνωστο βεβαίως αν θα φτάσει και στην επόμενη της 25ης Μαρτίου.

Με την αναμονή για την έναρξη της νέας σεζόν που φαίνεται πως τελικά θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά όρκο δεν παίρνουμε γιατί στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα μπορούν να συμβούν, «ανάβουν» και τα στοιχήματα γύρω από τον φετινό προπονητή που θα μας χαιρετίσει νωρίς. Και δεν θα δει τα άρματα να παρελαύνουν στο Σύνταγμα.

Δεν νομίζω ότι θα πέσετε από τα σύννεφα ακούγοντας το όνομα του πρώτου υποψήφιου, αν και είναι αλήθεια πως όλο και μεγαλώνει ο ανταγωνισμός…

Την πρωτιά που δεν θέλει κανείς την έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του Παναθηναϊκού που είδε και χθες την ομάδα του να χάνει σε φιλικό ματς από τον Παναιτωλικό. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε έχει αρκετές τέτοιες πρωτιές τα τελευταία χρόνια, συνηθίζει να αλλάζει γρήγορα προπονητές όπως συνέβη και πέρσι με τον Πογιάτος.

Οι αποδόσεις κυμαίνονται στον διπλασιασμό και λίγο παρακάτω, το βρίσκουμε και στο 1.90. Λογικά αν σκεφτεί κανείς πως έχει μηδέν στα 7 φιλικά σε νίκες και κυρίως η εικόνα της ομάδας φωνάζει πως έχει θέμα και πως χρειάζεται μεταγραφές… χθες.

Από κοντά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που το ξεκίνημα του στην ΑΕΚ είναι το χειρότερο δυνατό. Ο αποκλεισμός από την Βελέζ αλλά και η συνολική εικόνα της ΑΕΚ που την είδαμε και στη χθεσινή ήττα από τον Αστέρα προκαλεί θέμα για τον Σέρβο τεχνικό. Ελαφρυντικό για αυτόν το γεγονός ότι ο Μελισσανίδης για άλλη μια χρονιά δεν ενδιαφέρεται για να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα αλλά στο τέλος της ημέρας αν συνεχιστούν οι στραβές ο προπονητής την πληρώνει πάντα.

Από απόδοση 3 έως 3.50 βρίσκουμε λοιπόν την πρωτιά σε απόλυση του Μιλόγεβιτς στη Σούπερ Λιγκ.

Τρίτος στην σειρά με απόδοση 4 έως και 4.5 ακολουθεί ο Άκης Μάντζιος που πάντως είναι αλήθεια πως με τα νέα σπουδαία αποκτήματα του Άρη και την ομάδα που ετοιμάζει, δείγμα της οποίας απολαύσαμε χθες με τον ΠΑΣ Γιάννενα, φαντάζει δύσκολο να κινδυνεύσει.

Ακολουθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου που γύρισε μετά Βαΐων και κλάδων στον ΠΑΟΚ αλλά τελικά έχει μείνει μόνος του με ένα ρόστερ ικανό για λίγα πράγματα. Τον Λουτσέσκου λοιπόν τον βρίσκουμε σε αποδόσεις από 9 έως 11.

Τελευταίος και… ακούνητος ο Πέδρο Μαρτίνς. Αποδόσεις 20 έως και 21. Στοιχηματικά δηλαδή απίθανο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ