Φίδι… Κολοβό τον τσίμπησε

Φίδι… Κολοβό τον τσίμπησε

Η Μαλίν υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τρέχει και δεν φτάνει

Η σεζόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Δημήτρη Κολοβό στο Βέλγιο αλλά το προηγούμενο σαββατοκύριακο τον κέρασε φαρμάκι. Και τι φαρμάκι!

Το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα του η Μαλίν, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών στο γόνατο, ενεργοποίησε την οψιόν και τον αγόρασε έναντι 600.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας και ανταμείβοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στις 21 Οκτωβρίου αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να πιάσει τα περσινά υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε συνολικά 13 αγώνες (τελευταίος τον Γενάρη), ξεκινώντας όμως μόνο 4 φορές βασικός. Με λίγα λόγια, η χρονιά του ήταν κακή και έγινε ακόμα χειρότερη την Κυριακή όταν έπειτα από ένα δραματικό τελευταίο εικοσάλεπτο, η Μαλίν υποβιβάστηκε στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς ενός τέρματος από την Εουπεν.

Το… βαρύ του συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2020 και τώρα θα αναζητήσει ομάδα πιθανότατα για να φύγει ως δανεικός. Ποιος θα πληρώσει όμως τόσα χρήματα για κάποιον που έκανε κακή σεζόν και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό; Στην Ελλάδα οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης δεν θα έλεγαν όχι. Αυτός προτιμάει σε πρώτο χρόνο εξωτερικό. Για να δούμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ