Την… ψάχνει ο Κυριάκος, ακούγεται για ΑΕΚ

Την… ψάχνει ο Κυριάκος, ακούγεται για ΑΕΚ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το σύντομο πέρασμα από την Σαουδική Αραβία – Οι φήμες για ΑΕΚ και ο ρόλος του Βρύζα.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Αλ-Φάιχα. Ο διεθνής σέντερ μπακ αποχώρησε από την ομάδα της αραβικής χερσονήσου, μόλις έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του και έχοντας αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός έπαιξε μόνο σε ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα για 16 λεπτά στη νίκη επί της Αλ-Ιτιχάντ με 1-0. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν ήταν ευχαριστημένος με τις συνθήκες που συνάντησε στην Σαουδική Αραβία και ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Φάιχα και να αναζητήσει ως ελεύθερος πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος αποχωρώντας από την Αραβική Χερσόνησο πήρε μια… γερή αποζημίωση, ψάχνει την 8η ομάδα της καριέρας του, μετά τους Ολυμπιακό, Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία, Αμβούργο, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Αλ-Φάιχα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά το πέρασμά του από την Σουηδική Αραβία, το οποίο δεν ήταν όπως το είχε φανταστεί, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, με το όνομά του μάλιστα να έχει ακουστεί για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ενωσης «ψάχνουν» την περίπτωσή του, με τον ίδιο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.  Υπενθυμίζουμε ότι οι ελληνικές ομάδες μπορούν να πάρουν ελεύθερους παίκτες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο διεθνής σέντερ μπακ βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Super League, ενώ όπως είχατε διαβάσει στο «10», το καλοκαίρι του 2020 ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να τον πάει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τελικά δεν υπήρξε… γάμος, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν πολλές ενστάσεις σχετικά με εάν μπορεί να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε.

Το όνομά του Κυριάκου Παπαδόπουλου, όμως, δεν έχει διαγραφεί από το μπλοκάκι του Ζήση Βρύζα, ο οποίος τους τελευταίους έχει αλλάξει… στρατόπεδο και δουλεύει πλέον με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, έχοντας αποκτήσει δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βρύζας και ο Διαμαντόπουλος έχουν ιδρύσει ένα μανατζερικό γραφείο, με τον δεύτερο, μάλιστα, να παίζει καθοριστικό ρόλο στις επαφές που είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον ισχυρό άνδρα της Ενωσης.

Ο Διαμαντόπουλος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τις επαφές του Σέρβου προπονητή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Βρύζας και ο συνεργάτης του δεν αποκλείεται να… επιστρέψουν στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα με την υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ