Ο Τζήλος έστειλε το εισαγωγικό σημείωμα στον Άρη

Ο Τζήλος έστειλε το εισαγωγικό σημείωμα στον Άρη

Ο Τζήλος εκνεύρισε όλο το Κλεάνθης Βικελίδης με τις αποφάσεις του. Και έστειλε μήνυμα για τα... προσεχώς.

Από την πρώτη αγωνιστική. Και μάλιστα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε μια διαιτησία που έμοιαζε να λειτουργεί με… χειρουργική ακρίβεια, προκειμένου να στείλει ένα ακόμα μήνυμα στον Άρη. Ένα μήνυμα που ήρθε πριν καλά – καλά η σεζόν ξεκινήσει.

Το 0-0 απέναντι με τον ΟΦΗ είχε έντονη την οσμή του Τζήλου. Ενός διαιτητή που σήκωσε στο πόδι πολλές φορές το Βικελίδης. Ιδιαίτερα από το 60’ και μετά, όταν πια ο ΟΦΗ γύρισε μαζικά στην άμυνα αδιαφορώντας για την επίθεση και κοιτάζοντας πως θα κρατήσει το μηδέν, βρήκε «σύμμαχο».

Όχι με κάτι κραυγαλέο. Γι’ αυτό λέμε: χειρουργική ακρίβεια. Τόσο… όσο. Για να εκνευρίσεις μια ομάδα που το μομέντουμ είναι υπέρ της σε ένα ολόκληρο ημίχρονο και να την κάνεις να το χάσει. Τι έκανε ο Τζήλος;

Αρχικά έκανε αυτό:

Σε μια φάση που είναι για… blooper. Ο επιθετικός του ΟΦΗ κρατάει την μπάλα στο γήπεδο με το χέρι, σηκώνεται, κοιτάζει την περιοχή και βγάζει σέντρα ανενόχλητος. Με τον Καμαρά που είναι δίπλα του να κοιτάζει αποσβολωμένος το θέαμα και να μην πιστεύει πως ο Τζήλος δεν είδε το χέρι για να σταματήσει τη φάση.

Αν ερχόταν ένα γκολ από εκείνη τη φάση προφανώς και ακυρωνόταν από το VAR αφού μιλάμε για ξεκάθαρη φάση. Ο Τζήλος αποφάσισε οι επόμενες να μην «σηκώνουν» VAR. Με πολλά μικρά λάθη μονάχα προς μία κατεύθυνση. Αυτή ενάντια του ΟΦΗ.

Όπως το εξόφθαλμο φάουλ πάνω στον Ενταγιέ έξω από την περιοχή, που έφαγε… καρατιά στα πλευρά με τον Τζήλο να είναι στο μισό μέτρο και να δείχνει «παίζεται». Σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, που εκνεύρισε όλους τους Αρειανούς σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο.

Ο Τζήλος επέτρεψε στον ΟΦΗ να «φάει» όσο χρόνο χρειαζόταν στο φινάλε. Με πιο χαρακτηριστική στιγμή εκείνη με τον Κοροβέση πεσμένο στο έδαφος πάνω στη γραμμή του πλαγίου άουτ και το ιατρικό τιμ από πάνω του να του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Κι αντί ο διαιτητής του αγώνα να δώσει εντολή να πάει ο παίκτης μερικά εκατοστά πιο δίπλα ώστε να συνεχιστεί το ματς, περίμενε πότε ο Κοροβέσης θα σηκωθεί από το έδαφος, προκαλώντας και πάλι τους παίκτες του Άρη.

Ενός Άρη που δεν του φτάνει η ταλαιπωρία από το -6, αλλά βλέπει πως και φέτος η διαιτησία θα του βάλει εμπόδια. Σε μια διαιτησία που μοιάζει με εισαγωγικό σημείο από τα… προσεχώς. Δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου να μη φτάσει στη νίκη. Και το κατάφερε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ