Ο Σιόβας… πήγε στον Παναθηναϊκό τον σημαντικότερο παίκτη του

Ο Σιόβας… πήγε στον Παναθηναϊκό τον σημαντικότερο παίκτη του

To10.gr αποκαλύπτει πώς ο Δημήτρης Σιόβας έπαιξε κομβικό ρόλο, ώστε να γίνει η μεταγραφή του Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θαμπώθηκε από την ποιότητα και τις ασίστ του Ματέους Βιτάλ στην πρεμιέρα των Πράσινων στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτοί που καταλαβαίνουν ποδόσφαιρο (σ.σ. μεταξύ των οποίων και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς) έβγαλαν το καπέλο σε έναν άλλον ποδοσφαιριστή. Που τα έκανε όλα και ανέβασε επίπεδο την ομάδα του. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ρούμπεν Πέρες.

Από την άλλοι, οι οπαδοί των Πράσινων αντέδρασαν στην περίπτωση απόκτησης του Σιόβα από την ομάδα τους. Και αυτός, μαζί με το γεγονός ότι ο παίκτης είχε θέσει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα τον Ολυμπιακό σε ό,τι έχει να κάνει με την Ελλάδα, ήταν οι βασικοί λόγοι που η μεταγραφή δεν τελεσφόρησε. Διότι επαφές υπήρξαν. Και σε πολύ καλό επίπεδο, μάλιστα. Και όχι μόνο τώρα. Διότι αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι πως ο Σιόβας έπαιξε κομβικό ρόλο στο να αποκτηθεί ο Πέρεθ από τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες του «Agent Leaks» είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ένας από τους βασικούς λόγους που ο Πέρεθ είναι στον Παναθηναϊκό σήμερα, είναι ο Σιόβας. Και επειδή μίλησε μαζί του για τους Πράσινους, αλλά και επί της ουσίας ο Ελληνας στόπερ ήταν αυτός που μεσολάβησε, ώστε το Τριφύλλι να έρθει σε απευθείας επαφή με τον 32χρονο Ισπανό μέσο.

Σιόβας και Πέρεθ υπήρξαν συμπαίκτες για τέσσερα χρόνια στη Λεγκανές και σε αυτό το διάστημα αποτέλεσαν δύο από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στην ισπανική ομάδα. Αυτή η σχέση έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να προσεγγίσει τον Ισπανό και εν τέλει να τον πείσει να πει το «ναι», απορρίπτοντας τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από την Ισπανία.

Με τον Πέρεθ, μάλιστα, να μην κρύβει πως όσα του είπε ο Σιόβας για τους Πράσινους, ήταν αυτά που εν πολλοίς τον έκαναν να συζητήσει σοβαρά την προοπτική του Παναθηναϊκού. Και πλέον να αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό κρίκο της αγωνιστικής αλυσίδας του Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ