Γιατί άλλαξε ώρα το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός – Ο ρόλος του… ΠΑΟΚ

Γιατί άλλαξε ώρα το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός – Ο ρόλος του… ΠΑΟΚ

Η Super League ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός και to10.gr εξηγεί γιατί και από ποιον πάρθηκε η απόφαση.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Super League ενημέρωσε πως αλλάζει την ώρα διεξαγωγής του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (26/09) στις 20:30 το απόγευμα. Η διοργανώτρια αρχή μετέφερε το παιχνίδι για τις 16:00 το μεσημέρι. Και υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό.

Επί της ουσίας, πρόκειται για απόφαση της NOVA, η οποία έχει λογική εξήγηση. Εξηγούμαστε…

Οταν είχαν ανακοινωθεί οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων από τη Super League, ο ΠΑΟΚ δεν είχε κλείσει ακόμη σε κάποια τηλεοπτική πλατφόρμα. Αυτό ουσιαστικά συνέβη στο… 90′, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το συνδρομητικό κανάλι να έχει λόγο στις ώρες των αγώνων.

Οταν, λοιπόν, υπέγραψε και ο ΠΑΟΚ, το συνδρομητικό ζήτησε από τη Super League τη μετάθεση του αγώνα στην Τρίπολη. Κάτι απολύτως λογικό, καθώς για την ίδια ώρα έχει οριστεί και η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα, που επίσης θα το δείξει η NOVA. Ετσι, ο τηλεοπτικός πάροχος δεν ήθελε με τίποτε να χάσει τα δύο «φιλέτα» του. Δεν ήθελε να πέσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι των Δικεφάλων, αλλά ούτε και στα pre και post game. Ετσι, το παιχνίδι του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πήγε στις 16:00, 4,5 ώρες νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Και «πέφτει» πάνω στο Παναθηναϊκός-Βόλος (16:00), το οποίο θα μεταδώσει η COSMOTE!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι, τόσο η ομάδα της Τρίπολης όσο και ο Ολυμπιακός είχαν ενημερωθεί από χθες για την αλλαγή, αλλά και τους λόγους που αυτή έγινε. Και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα ή αντίδραση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 16:00
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 18:15
ΠΑΟΚ – AEK 20:30

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ 17:15
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 19:30
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ