Δεν είναι Γιάννης, είναι… Γιαννάκης!

Δεν είναι Γιάννης, είναι… Γιαννάκης!

Τελικά μόνο η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν κατάφερε να συνδέσει το Νο 2 της ΑΕΚ με την ΑΕΚ.

Ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου η… μισή ΑΕΚ αυτή την ώρα. Για όσα έγιναν στο Γεντί Κουλέ την περασμένη Κυριακή: Απολογούνται ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Παπαδημητρίου και φυσικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ναι και ο «Γιαννάκης». Ο άνθρωπος που όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο γνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια έχει σκαρφαλώσει στο νο2 της κιτρινόμαυρης ιεραρχίας, όντας ο στενότερος συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλο το ποδόσφαιρο είπαμε; Γράψτε λάθος. Εξαιρείται η Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Εκείνη δεν κατάφερε να τεκμηριώσει τον Ιούνη την σχέση του «Γιαννάκη» με την ΑΕΚ, στην γνωστή υπόθεση των αθέμιτων παρεμβάσεων στις εκλογές των ΕΠΣ ανά την Επικράτεια.

Ναι, για όλα εκείνα τα ωραία και χιλιοτραγουδισμένα που έγιναν στην Καρδίτσα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν επιβεβαίωσε τη «σχέση» ανάμεσα στους Κιτρινόμαυρους και τον παράγοντα της που σήμερα δικάζεται ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ για όσα έκανε στο «Γεντί Κούλε» σε βάρος των διαιτητών!

Όχι, ιδιαίτερη ποιότητα δεν έχουμε. Εφαρμογή κανονισμών επίσης. Ως ελληνικό ποδόσφαιρο όμως μπορούμε να καμαρώνουμε γιατί διαθέτουμε χιούμορ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ