Γιατί ο «Τίγρης» ρωτάει για τον Γιώργο Δώνη

Γιατί ο «Τίγρης» ρωτάει για τον Γιώργο Δώνη

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως παίζει το κεφάλι του στο Αγρίνιο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αρχίσει να ψάχνεται για παν ενδεχόμενο. H αδυναμία του «Τίγρη» σε Έλληνες προπονητές είναι γνωστή και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως ιντριγκάρει...

Η ήττα αλλά κυρίως η εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τούμπα έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν είναι κάτι μυστικό. Εξάλλου, αν και πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν, έχουν ήδη μαζευτεί αρκετά για τον Σέρβο τεχνικό. Ο αποκλεισμός – σοκ από τη Βελέζ, η «αυτοκτονία» κόντρα στον ΟΦΗ και η εικόνα της ομάδας με τον ΠΑΟΚ φέρνουν τον προπονητή της Ένωσης σε πολύ δύσκολη θέση. Τόσο σύντομα που ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί όταν αναλάμβανε.

Το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό φαίνεται οριακό. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν φύγει με το διπλό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξελίξεων στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων ευνοεί άλλωστε μια αλλαγή και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε, ειδικά στην Ελλάδα.

Μετά το ματς στην Τούμπα, ο Μιλόγεβιτς είχε κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ του εξέφρασε την στήριξή του και τον προέτρεψε να πάρει όποια απόφαση νομίζει προκειμένου να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας. Όπως μάθατε από to10.gr βέβαια, ο Σέρβος δεν προτίθεται να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του και αν χάσει στο Αγρίνιο θα φύγει μόνος του. Δείχνοντας πως και επίγνωση της κατάστασης έχει αλλά και τη δουλειά του βάζει πάνω απ’ όλα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα ο Μελισσανίδης έχει αρχίσει να ψάχνεται για να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο. Η προτίμησή του σε Έλληνες προπονητές είναι γνωστή και προς αυτή την κατεύθυνση έχει στρέψει το βλέμμα του. Έχοντας εντοπίσει μάλιστα κι έναν συγκεκριμένο στόχο ο οποίος δεν είναι άγνωστος στο περιβάλλον της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά χωρίς ομάδα.

Ο «Τίγρης» έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Δώνη και πιστεύει στις ικανότητές του. Από την άλλη, σε περίπτωση που αποφασιστεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα ο τρόπος με τον οποίο έληξε η προηγούμενη θητεία του Ελληνα τεχνικού στην Ένωση. Άλλη ΑΕΚ βρήκε τότε, επί Ντέμη, ο Δώνης και άλλη θα βρει τώρα. Εχουν περάσει 13 χρόνια από τότε άλλωστε.

Κάτι προχωρημένο, πόσω μάλλον οριστικό, φυσικά και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Μπορεί και να μην υπάρξει και ποτέ. Στα χέρια του Μιλόγεβιτς είναι το να αλλάξει την κατάσταση και να συνεχίσει στον πάγκο. Από την άλλη δεν γίνεται να μην καταγραφεί το γεγονός πως ο Μελισσανίδης έχει ήδη αρχίσει να την… ψάχνει, έχοντας μάλιστα και συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ