Χαμένα ο Λουτσέσκου – Έπαθε… Μιλόγεβιτς «Είναι σοκ»

Χαμένα ο Λουτσέσκου – Έπαθε… Μιλόγεβιτς «Είναι σοκ»

Ματς 4-1 μέσα στην Τούμπα δεν γυρίζει ούτε στο… τάβλι, κόουτς.

Μάγος ο Λουτσέσκου. Καθηγητής ο Λουτσέσκου. Ξέρει ο Λουτσέσκου. Και γενικώς τα πάντα όλα στη Θεσσαλονίκη για τον Ρουμάνο από το γνωστό «σύστημα»: Εκείνο που σε μια χρονιά όπου η διοίκηση του ΠΑΟΚ άφησε το ρόστερ με χτυπητές αδυναμίες, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι φτάνει που υπάρχει μια… αλεπού στον πάγκο.

Βεβαίως τώρα, τι αλεπού χάνει ματς 4-1 μέσα από τα χέρια του, αυτό μάλλον δεν θα μας το πει κανείς. Χίλιες φορές να χάσεις με 0-4 σε ένα παιχνίδι, παρά να μην νικήσεις αναμέτρηση που είσαι μπροστά με 4-1. Η αστυνομία των προπονητών σε ψάχνει για να περάσεις αυτόφωρο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Το έπαθε σε ακόμη χειρότερο βαθμό και ο Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ. Στο Ηράκλειο σε αναμέτρηση που η ομάδα του προηγούνταν με 3-0. Εκείνο το 3-3 που επί της ουσίας τελείωσε τον Σέρβο από τα κιτρινόμαυρα.

Ούτε που κατάλαβε ο Λουτσέσκου πως του έφυγε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Και οι δηλώσεις του είναι χαρακτηριστικές: «Υπάρχει μία αίσθηση σοκ. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις. Ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αλλά μετά ήρθε το 4-1 για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι να πω σε ματς που κατέληξε έτσι και είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Υπήρχαν δύο καίριες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δεχθήκαμε και κάποια χαζά γκολ».

Και εσύ τι έκανες αγαπητέ Ραζβάν σε ματς που γύριζε σαν μπριζόλα στη σχάρα για να «ψηθεί» και από την άλλη; Ποια ήταν η παρέμβαση του; Ο Ισπανός του Βόλου άλλαξε σχηματισμό, άλλαξε παίκτες, μπόρεσε να κρατήσει την ομάδα του ψηλά στο γήπεδο σε μια χαμένη παρτίδα. Εσύ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ