Συγκλονιστικός ο Μελιόπουλος – Δεν κράτησε ούτε τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Συγκλονιστικός ο Μελιόπουλος – Δεν κράτησε ούτε τη φανέλα του ΠΑΟΚ

«Δεν βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει», δήλωσε ο νεαρός που το «έκοψε» στα 19 μετά την μεταγραφή του από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ

Συγκλονιστικός ο Δημήτρης Μελιόπουλος. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της δεκαετίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μόλις στα 19 του χρόνια. Σχεδόν αμέσως μετά την μεταγραφή του από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ. Αποκτήθηκε Γενάρη. Έμεινε ως το καλοκαίρι «δανεικός» στη Ξάνθη χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Και όταν πήγε πλέον στη Θεσσαλονίκη, άντεξε λιγότερο από δύο μήνες. Σταμάτησε Οκτώβρη του ΄19. Ένα παιδί με 40 συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες. Με 35 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα της Ξάνθης. Με ντεμπούτο στη Super League μόλις στα 17.

Έφυγε αηδιασμένος από το ποδόσφαιρο. Και εκείνη η δήλωση του «Δεν μου αρέσει να είμαι υποχείριο και ρομπότ. Περιορίζονταν η ελευθερία μου» πιθανότατα λέει πολλά.

Όπως βέβαια και κάτι ακόμη που είπε εκείνες τις ημέρες της σοκαριστικής αποχώρησης, Για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ από την Ξάνθη: «γιατί αυτοί έκλεισαν την μεταγραφή μόνοι τους».

Ο νεαρός δύο χρόνια μετά μίλησε σήμερα στον Metropolis. Και όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης δείχνουν αν μη τι άλλο έναν άνθρωπο που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πλέον το ποδόσφαιρο. Και τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. «Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ανήκω σε ομάδα. Ήθελα να ακολουθήσω τον προσωπικό μου δρόμο. Αυτό ήταν το βασικό. Έβλεπα κάποια πράγματα και δεν ήθελα το ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεσε το περιβάλλον. Δεν είχα θέληση να παίξω. Δεν παρακολουθώ, καν, ποδόσφαιρο, μου είναι αδιάφορο. Ούτε συζητάω καθόλου. Τελείωσε αυτό.»

Για τα χρήματα που άφησε σημείωσε: «Δεν ξέρω πόσα λεφτά άφησα. Έπαιρνα τον κατώτατο μισθό που έχουν οι παίκτες. Δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν συνέχιζα. Αλλά μου φαίνεται ξένο όλο αυτό. Δεν έγινε και τίποτα, δεν ξέρω πως φαίνεται στους άλλους. Η πραγματική ουσία δεν είναι αυτό πλέον. Και σε άλλον σύλλογο να ήμουν το ίδιο θα έκανα. Απλώς δεν με γέμιζε. Εννοείται ότι υπήρξαν άνθρωποι που μου έλεγαν να τα κάνω παράλληλα, αλλά η δική μου στάση είναι να κάνω ένα πράγμα για να είμαι καλός. Επιθυμία μου είναι να γίνω καθηγητής, αφού τελειώσω την φιλολογία. Έχει πολλές διαστάσεις αυτό. Μπορείς να κάνει πολλά πράγματα πάνω σε αυτό.»

Κατέληξε λέγοντας: «Την φανέλα μου την είχα δώσει σε έναν φίλο μου ΠΑΟΚτσή. Πλέον δεν έχω τίποτα», ενώ όσον αφορά τις επαφές που έχει με ποδοσφαιριστές υπογράμμισε: «Μία φορά με είχε πάρει ο Λευτέρης Λύρατζης. Μίλησα και με τον Φώτη Ιωαννίδη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ