Επιβεβαίωση για to10.gr η ανανέωση Ζίβκοβιτς – 4.000.000 € για 3,5 χρόνια του έδωσε ο ΠΑΟΚ

Επιβεβαίωση για to10.gr η ανανέωση Ζίβκοβιτς – 4.000.000 € για 3,5 χρόνια του έδωσε ο ΠΑΟΚ

Μετά το πατατράκ με τον Βόλο, to10.gr αποκάλυψε τις επαφές Σαββίδη - Ζίβκοβιτς, τις τρελές απαιτήσεις του παίκτη, που τελικά πήρε... ετσιθελικά τα λεφτά που ήθελε! Από... φέτος!

20 Οκτωβρίου 2021. To10.gr αποκαλύπτει την εντολή του Ιβάν Σαββίδη να τρέξει ο ΠΑΟΚ τις συζητήσεις με την πλευρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με σκοπό να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του Σέρβου, για να «καλύψει» τις αναταράξεις που προκάλεσε το σοκ με την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο. Αλλά και για λόγους πρακτικούς, καθώς όσο περνούσε ο καιρός, τόσο τα πράγματα περιπλέκονταν.

Ανανέωσε ο ΠΑΟΚ τον Αντριγια Ζίβκοβιτς. Και φυσικά to10.gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Βεβαίως, για τους διάφορους εμπαθείς και τους γνωστούς βαλτούς και τα τρολάκια, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Αλλά τα γραπτά μένουν. Γράφαμε, λοιπόν, στις 20 Οκτωβρίου «Τώρα… τρέχουν για τον Ζίβκοβιτς ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ – Δεν «καίγεται» ο παίκτης». Και σημειωνόταν στον υπότιτλο: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που (πλέον) δεν βιάζεται και ζητάει 7ψήφιο νούμερο για να ανανεώσει».

Μέσα στο κείμενο, μεταξύ άλλων, η αποκάλυψη από την ιστοσελίδα μας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, υπήρξε νέα επικοινωνία με τον πατέρα και ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 24χρονου εξτρέμ. Ένα θέμα «καυτό», καθώς εάν δεν βρεθεί λύση έως την 31η Δεκεμβρίου, από την Πρωτοχρονιά ο Ζίβκοβιτς νομιμοποιείται να υπογράψει όπου θέλει, καθώς θα είναι ουσιαστικά ελεύθερος να επιλέξει ο ίδιος το μέλλον του».

Τι συνέβη; Ο ΠΑΟΚ έδινε αρχικά 900.000 € στον Ζίβκοβιτς. Αλλά ο παίκτης είπε ορθά κοφτά «όχι». Με απόφαση Σαββίδη ο Δικέφαλος ανέβασε την προσφορά του στα 4.000.000 € για τρία χρόνια. Μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί ο παίκτης. Πρόταση, που αφορά και τη φετινή σεζόν. Καθώς ο Ζίβκοβιτς απαίτησε και πήρε αύξηση και για το τρέχον συμβόλαιό του. Ετσι, από τις κάτι λιγότερο από 700.000 €, θα πάρει πάνω από εκατομμύριο με την αναπροσαρμογή, η οποία θα έχει άμεση ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Και επειδή υπάρχουν και λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται να γραφτούν τώρα και για τον τρόπο που πείστηκε ο Ζίβκοβιτς, αλλά και για το ποιοι συμμετείχαν στις επαφές, θα αναφέρουμε μόνο τούτο: Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Ζίβκοβιτς απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ λίγο κάτω από εκατομμύριο. Τότε τον πήρε τηλέφωνο ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ίδιος. Και του είπε ότι «πρέπει να υπογράψεις οπωσδήποτε». Κάπως έτσι τα βρήκαν σε αναπροσαρμογή έως το 2024, με το συνολικό συμφωνηθέν ποσό να είναι 4.000.000 ευρώ.

Α, και για να προλάβουμε διάφορους «ειδήμονες» που δήθεν ήξεραν (σ.σ. αλλά η αλήθεια είναι ότι έμαθαν τι πραγματικά ισχύει στην υπόθεση Ζίβκοβιτς από to10.gr) έχουμε ένα μικρό κουίζ: Ποια ήταν η συμφωνία κυρίων που έκαναν Ζίβκοβιτς και Σαββίδης για το μέλλον του Σέρβου, σε περίπτωση που φτάσει μία πρόταση από το εξωτερικό, που θα ικανοποιεί τον παίκτη; Η απάντηση προσεχώς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ