Αυτή είναι η εξυγίανση μέσα σε 10 γραμμές…

Αυτή είναι η εξυγίανση μέσα σε 10 γραμμές…

Μια διδακτική ιστορία για το τι συμβαίνει στην ΕΠΟ. Αλήθεια πόση... εξυγίανση αντέχεις.

Η Μυρσίνη Ψαροπούλου προσφάτως με μια παράνομη απόφαση Φιλιππούση προήχθη σε υπερδιευθύντρια. Μάλιστα κατά παράβαση των σχετικών επιστολών της FIFA, των διατάξεων του Κανονισμού διαιτησίας αλλά και της κοινής απόφασης των Big-4 τον Ιούλιο 2020, ανατέθηκε από τον Ιάκωβο στην Μυρσινη να εποπτεύει τις διοικητικές υπηρεσίες της ΚΕΔ.

Σαν να μην έφθανε το αυτοκίνητο που δωρεάν, φωτογραφικά και αναιτιολόγητα είχε δοθεί στην Μυρσινη Ψαροπούλου εδώ και χρόνια, την γυμνάστρια εκ Ρουμανίας, το οποίο πλήρωνε φυσικά η χρεοκοπημένη ΕΠΟ!!!

Όταν αναλαμβάνεις τόσο ευαίσθητα πόστα, όπως την διοικητική εποπτεία της ΚΕΔ, η ΕΠΟ της εξυγίανσης δεν θα σταματούσε απλά σε ένα αυτοκίνητο… μπορεί να ξεχάσει και αλλά πιο σημαντικά!!!

Όπως ότι η κα Ψαροπούλου ΗΔΗ από το 2014 χρωστάει 12.835€ στην ΕΠΟ ;;;; Δεν το λέω εγώ φυσικά αλλά… η Deloitte σε πόρισμα της!

Και η κα Ψαροπούλου δεν τα έχει επιστρέψει ποτέ και δεν υπάρχουν και αρχεία για την οφειλή της αυτή…. Μάλλον χάθηκαν!!!

Και τι κάνει η εξυγιαντική ΕΠΟ; Αντί να ζητήσει τα χρήματα πίσω ή να δώσει εντολή συμψηφισμού της οφειλής εδώ και τόσα χρόνια….. επιβραβεύει την κα Ψαροπούλου για αυτή την συμπεριφορά της και την προάγει σε υπέρ – διευθύντρια!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ