Θα συνεχίσει απλά να ντρέπεται ο Γκαγκάτσης;

Θα συνεχίσει απλά να ντρέπεται ο Γκαγκάτσης;

Εκτελεστική Επιτροπή σήμερα (12.00) στην ΕΠΟ με τα εξώδικα να πέφτουν «βροχή» προς την διοίκηση Δημητρίου, Φιλιππούση – ‘Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μάκης Γκαγκάτσης (και όχι μόνο) θα αντιδράσει ουσιαστικά ή απλώς θα ντρέπεται…

Χάος στην ΕΠΟ! Με την διοίκηση Δημητρίου, Φιλιππούση να καταστρατηγεί κάθε κανονισμό μετατρέποντας την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε… τσιφλίκι τους. Με τις παράνομες αποφάσεις τους να οδηγούν σε μπαράζ εξώδικων από στελέχη της ΕΠΟ που προσέφεραν σε κομβικά σημεία για δεκαετίες αλλά τώρα μετατρέπονται σε απλοί υπάλληλοι γιατί απλά δεν υπηρετούν κατά γράμμα τις εντολές της διοίκησης παρακάμπτοντας και τους κανονισμούς.

Όπως συνέβη με τον Γιώργο Δημητρίου και την Ντέπυ Κοξένογλου. Με την ΕΠΟ να οδηγείται από ήττα σε ήττα σε κάθε δικαστική διαμάχη, όπως συνέβη σε αυτή στο Διαιτητικό Δικαστήριο που την οδήγησε η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας για την περιβόητη υπόθεση της Σούπερ Λιγκ 2. Για την οποία απειλούνται πλέον ξεκάθαρα με έκπτωση τα διοικητικά στελέχη της ΕΠΟ με την Επιτροπή Δεοντολογίας να εξετάζει το θέμα.

Η ΕΠΟ της πιο «σκληρής εξυγίανσης» που δεν υπολογίζει τίποτα και που οδήγησε ακόμη και τον Μάκη Γκαγκάτση να τονίσει στην προηγούμενη Εκτελεστική Επιτροπή πως ντρέπεται που είναι μέλος της! «Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην ΕΕΘ (Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων). Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζετε η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει.

Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σας καλώ να ανακαλέσετε αμέσως και την αλλαγή στον κανονισμό επιτήρησης» είχε δηλώσει στις 7 Οκτωβρίου ο Μάκης Γκαγκάτσης με αφορμή το θέμα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ένα μήνα μετά από αυτή την τοποθέτηση του Γκαγκάτση και εν αναμονή της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η στάση του Γκαγκάτση, δηλαδή του ΠΑΟΚ, και των υπολοίπων. Μέσα σε αυτό τον μήνα η ΕΠΟ με το νέο οργανόγραμμα προχώρησε σε αποφάσεις και υποβιβασμούς υπαλλήλων της χωρίς την έγκριση της ΕΕ. Στη λογική του αποφασίζουμε και διατάσσουμε μην υπολογίζονται καταστατικό, κανονισμούς, νόμους.

Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ο κόσμος του ποδοσφαίρου σιωπά μπροστά στα όργια που συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Την ΕΠΟ που εξεδίωξε τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία. Ένα μήνα μετά λοιπόν με την κατάσταση στην ΕΠΟ να είναι ακόμη χειρότερη έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μάκης Γκαγκάτσης θα συνεχίσει απλά να δηλώνει πως ντρέπεται συνεχίζοντας να «σφυρίζει αδιάφορα» όπως η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ή θα επιδιώξει να αντιδράσει ουσιαστικά. Αν ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες συνεχίσουν να είναι απλά θεατές στα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ ή θα επιδιώξουν μαζί με τους λίγους που αντιδρούν εδώ και καιρό, να αλλάξουν την κατάσταση μια και καλή. Οι απαντήσεις λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ