Μα πως να έρθει ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ρε παιδιά;

Μα πως να έρθει ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ρε παιδιά;

Υπήρξε σαν σενάρια, αλλά ποτέ ως αληθινή προοπτική. Εκτός αν στην ΕΠΟ αποφασίσουν να αφήσουν την Εθνική ομάδα χωρίς προπονητή μέχρι τον Απρίλιο!

Υπήρξε τις τελευταίες μέρες σαν σενάριο. Κι αν κρίνουμε από τον τρόπο που βγήκε στην επιφάνεια; Σίγουρα η… πηγή που το μετέφερε θα είχε μιλήσει με την ΕΠΟ. Άλλωστε τόσες και τόσες… πάσες πηγαίνουν προς τα εκεί, ακόμα μία για τον αντικαταστάτη του Φαν Σιπ δεν θα τους πείραζε να δώσουν. Το όνομα του Φερνάντο Σάντος, λοιπόν, επέστρεψε στην επικαιρότητα της Εθνικής. Αλλά μάλλον μοιάζει ουτοπικό.

Προήλθε περισσότερο από τη φασαρία που προκλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας το τελευταίο διάστημα. Για το αν ο Πορτογάλος θα μείνει στον πάγκο ή θα αποχωρήσει. Ο ίδιος είπε χθες σε συνέντευξη Τύπου πως αν δεν καταφέρει να στείλει την ομάδα του στο Μουντιάλ, τότε θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει.

Η Πορτογαλία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της πίσω από τη Σερβία. Που σημαίνει πως θα παίξει αγώνες μπαράζ για την πρόκριση. Ξέρετε πότε είναι τα μπαράζ; Στα τέλη Μαρτίου! Σε τέσσερις μήνες από σήμερα. Ή από… αύριο, που η Εθνική θα ψάχνει και επίσημα νέο προπονητή, καθώς υπάρχει το ραντεβού αποχωρισμού του Φαν Σιπ.

Πως, λοιπόν, μπορούμε να μιλάμε για τον Φερνάντο Σάντος; Θα περιμένουν στην ΕΠΟ τέσσερις μήνες για να δουν αν η Πορτογαλία δεν πάει στο Μουντιάλ και αν ο Σάντος φύγει από εκεί; Και άντε και περίμεναν. Αν οι Πορτογάλοι προκριθούν, τότε θα ξεκινήσει εκ νέου αναζήτηση για τον νέο εκλέκτορα; Ποιο μυαλό μπορεί να το σκέφτηκε όλο αυτό και να το… πάσαρε σε δημοσιογράφους, οι οποίοι το δημοσίευσαν κιόλας; Καταπίνοντάς το αμάσητο και χωρίς να τσεκάρουν καν ημερομηνίες των μπαράζ ή να κάνουν αληθινό ρεπορτάζ;

Αν, πάλι, υπάρχει έστω και ένας στην ΕΠΟ που στα σοβαρά είπε πως ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί επιλογή για το αύριο της Εθνικής ομάδας, αντιλαμβάνεστε πως το πρόβλημα είναι τεράστιο. Γιατί αποφασίσουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε κάτι τέτοιο για τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ