«Είσαι χέστης!»

«Είσαι χέστης!»

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Μανόλο Χιμένεθ, τον έχει οδηγήσει φέτος σε τρεις αποβολές σε ντέρμπι (δις με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό) και μια βαριά τιμωρία λόγω χειρονομίας στην Λεωφόρο. Αν η κατάληξη του αγώνα της Τούμπας ήταν διαφορετική σήμερα μπορεί να μην μιλάγαμε για… κουμπούρια αλλά για το κοσμητικό επίθετο του Ισπανού προπονητή προς τον διαιτητή […]

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Μανόλο Χιμένεθ, τον έχει οδηγήσει φέτος σε τρεις αποβολές σε ντέρμπι (δις με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό) και μια βαριά τιμωρία λόγω χειρονομίας στην Λεωφόρο.

Αν η κατάληξη του αγώνα της Τούμπας ήταν διαφορετική σήμερα μπορεί να μην μιλάγαμε για… κουμπούρια αλλά για το κοσμητικό επίθετο του Ισπανού προπονητή προς τον διαιτητή του αγώνα στην φάση του 83’. Ο Γιώργος Κομίνης πλησίασε τον πάγκο της ΑΕΚ και ο Χιμένεθ τον στόλιζε με διάφορες εκφράσεις στην μητρική του γλώσσα.

Σε αυτή που πιάνει η κάμερα ο Ισπανός τον αποκαλεί κατ επανάληψη «καγόν» δηλαδή «χέστη!». Φυσικά ο διαιτητής του αγώνα δεν γνωρίζει ισπανικά και τον απέβαλε εξαιτίας του επιθετικού ύφους που του μιλούσε και προφανώς για κάποιες διαμαρτυρίες του στα αγγλικά. Στο φύλλο αγώνος κυριάρχησαν τα άλλα θέματα και η αποβολή του Χιμένεθ πέρασε στο ντούκου.

Αν τώρα είχε γραφτεί το «χέστης» στο φύλλο αγώνα μπορεί να επέφερε νέα τιμωρία στον Χιμένεθ; Στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα τα έχουμε δει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ