Με Θωμά και Γιαννάκη δεν διαμαρτύρεσαι ποτέ

Με Θωμά και Γιαννάκη δεν διαμαρτύρεσαι ποτέ

-Υπάρχει μία ομάδα, που κέρδισε τη Λαμία, όταν ο διαιτητής Βάτσιος καταλόγισε πέναλτι, σε ανύπαρκτο φάουλ έξω από τη περιοχή. -Υπάρχει μια ομάδα που ισοφάρισε στην Ξάνθη με γκολ οφσάιντ με τους γηπεδούχους να παίζουν με εννιά παίκτες. -Υπάρχει μία ομάδα που ανοίγει το σκορ στο ματς του δεύτερου γύρου με τη Λαμία με γκολ […]

-Υπάρχει μία ομάδα, που κέρδισε τη Λαμία, όταν ο διαιτητής Βάτσιος καταλόγισε πέναλτι, σε ανύπαρκτο φάουλ έξω από τη περιοχή.

-Υπάρχει μια ομάδα που ισοφάρισε στην Ξάνθη με γκολ οφσάιντ με τους γηπεδούχους να παίζουν με εννιά παίκτες.

-Υπάρχει μία ομάδα που ανοίγει το σκορ στο ματς του δεύτερου γύρου με τη Λαμία με γκολ οφσάιντ.

-Υπάρχει μία ομάδα που προηγήθηκε στο Περιστέρι με γκολ οφσάιντ και της χαρίστηκαν δύο αποβολές.

-Υπάρχει μία ομάδα, που στο 90′ στη Τούμπα δέχτηκε γκολ. Διαιτητής και βοηθός, δείχνουν σέντρα. Στη συνέχεια ύστερα από σύσκεψη πέντε λεπτών το ακυρώνουν. Στα αποδυτήρια, ύστερα από δύο ώρες κι ενώ το ματς, έχει διακοπεί οριστικά το θεωρούν έγκυρο.

-Υπάρχει μία ομάδα που στο ματς στη Λάρισα για το Κύπελλο άνοιξε το σκορ με γκολ οφσάιντ.

-Υπάρχει μία ομάδα που ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της, αρχίζει τα τάκλιν στη καρωτίδα απλό το πρώτο λεπτό. Συνήθως τρώει τη κίτρινη, στο δεύτερο ημίχρονο.

-Υπάρχει μία ομάδα, που ο Κροάτης, σέντερ φορ της, ρίχνει συνέχεια αγκωνιές. Σπάνια δέχεται κίτρινη. Ποτέ κόκκινη. Το ίδιο κι ο άλλος σέντερ φορ από την Αργεντινή.
Είναι η ομάδα για την οποία ο Ανδρέας Δημάτος, ποστάρισε, ότι ποτέ δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Όταν έχεις Θωμά και Γιαννάκη Παπαδόπουλο, όταν έχεις Δέδε στην ΕΠΟ, δεν διαμαρτύρεσαι. Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία οι άλλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ