Τι προσπαθεί να πετύχει η ΕΠΟ με τον αρχιδιαιτητή; Και ποιος τελικά δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ…

Τι προσπαθεί να πετύχει η ΕΠΟ με τον αρχιδιαιτητή; Και ποιος τελικά δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ…

Φτάνει να βάλεις τα κομμάτια του παζλ στη σωστή σειρά. Και θα καταλάβεις...

Με μπόλικο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του Παναγιώτη Δημητρίου στη προχθεσινή Δίκη. Και ανάμεσα σε όσα είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ η αποκάλυψη για την ανανέωση της σύμβασης του «αρχιδιαιτητή» Μαρκ Κλάτενμπεργκ και των συνεργατών του.

Ζητάει με έγγραφο λέει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να πληρώσουν τον λογαριασμό για τον Άγγλο. Διότι όπως φαίνεται η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να διαθέσει αλλού τα χρήματα της ή τέλος πάντων να βολευτεί με ένα μικρότερο μπάτζετ για να καλύψει τη θέση. Κατανοητό ως ένα σημείο, τόσα στόματα έχει να θρέψει (αλήθεια μήπως είναι μια καλή ευκαιρία ο αναπληρωτής Πρόεδρος να δώσει στη δημοσιότητα και το πλήρες μισθολόγιο της Ομοσπονδίας για να σιωπήσουν και εκείνοι τέλος πάντων που μιλούν για… πάρτι στο πάρκο Γουδή).

Με τον Κλάτενμπεργκ όμως, τη βοήθεια της τεχνολογίας και την επιστράτευση ξένων διαιτητών είναι ίσως η πιο «ήσυχη» εποχή γύρω από ένα θέμα που παραδοσιακά σηκώνει θόρυβο γύρω από το πρωτάθλημα. Δεν θέλει η ΕΠΟ ένα ήσυχο πρωτάθλημα;

Προχθές ο Βόλος με ανακοίνωση του τα έβαλε καθαρά με τους Έλληνες διαιτητές. Το ίδιο έκανε πριν από λίγες εβδομάδες και ο Απόλλωνας έπειτα από μια επίσκεψη στη Τούμπα. Είναι πάγια η θέση του Άρη να ζητά ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Δεν τα βάζει κανείς με τον Κλάτενμπεργκ, αντίθετα το παράπονο τους είναι ότι δεν χρησιμοποιεί «ξένους» σε περισσότερα ματς πρωταθλήματος.

Μια ομάδα δεν θέλει να ακούει για ξένους. Και υπάρχουν καμιά 40ριά αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο που εξηγούν τους λόγους της επιθυμίας της. Είναι η ίδια που έχει για ιδιοκτήτη τον προσωπικό φίλο του εκδότη που πριν από λίγο καιρό έκανε… paparazzi ρεπορτάζ ένα μεσημεριανό γεύμα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε εστιατόριο.

Είναι η ίδια που ελέγχει τα… ζάρια στην Εκτελεστική Επιτροπή. Που επέβαλλε τον δικό της Εκτελεστικό Γραμματέα στον Θοδωρή Ζαγοράκη που επί της ουσίας από την πρώτη στιγμή της προεδρίας του ένιωθε να τον σπρώχνουν από την καρέκλα του μέχρι που παραιτήθηκε.

Αν βάλει κανείς τα κομμάτια στη σωστή σειρά θα σχηματιστεί μπροστά του και το παζλ. Μαζί και η απάντηση για το ποιος δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή, αλλά και για το «πως» δρομολογείται αυτή η ιστορία από την ΕΠΟ.

Μια παρατήρηση μόνο: Αν η Ομοσπονδία δεν θέλει να πληρώνει τον άνθρωπο που επέλεξε η UEFA για αυτή τη θέση, μήπως κάποια στιγμή να παραδώσει γενικώς τη διαιτησία στην Super League για να κρατήσει και τα λεφτά της; Τόσες κόρες και ανιψιές περιμένουν μια αύξηση. Είναι δυνατόν να τις αφήνουν στην αναμονή, για τον Άγγλο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ