Ένα προστιματάκι και πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ…

Ένα προστιματάκι και πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ…

Ο Βασίλης Δεκάρικος επιστρέφει εκτάκτως και παρουσιάζει την πραγματική αλήθεια για την Τούμπα, το «ντου», την αστυνομία και τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ. Ζήτω η τρέλα…

Πως το είπαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στην Τούμπα; «Ελάχιστοι ήταν 10-15 που έκαναν τα επεισόδια και 3-4 συνελήφθησαν. Πρωτοφανές, δεν γίνονται συλλήψεις σε αυτές τις καταστάσεις». Μάλιστα, δεν γίνονται συλλήψεις όταν μπουκάρει κάποιος στο γήπεδο, τον πιάνεις από το χεράκι, τον οδηγείς στην έξοδο, του λες συγχαρητήρια για την προσπάθεια και από εκεί πάνε και οι άλλοι. Στην Τούμπα βλέπετε έχουν συνηθίσει να μην γίνονται συλλήψεις.

Εδώ ο Ιβάν ο Σαββίδης μπούκαρε με πιστόλα στο γήπεδο και δεν τον συνέλαβε κανείς, θα μπορούσαν να συμπληρώσουν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στο ρεσιτάλ που έδωσαν στο πρωτοβάθμιο της Σούπερ Λιγκ για τα επεισόδια στη Τούμπα με τον Άρη.

Και εδώ που τα λέμε αγαπητοί αναγνώστες, ποια επεισόδια; «Ο παρατηρητής ήταν σε σύγχυση λόγω της έντασης του αγώνα και γι’ αυτό το λόγο χρειάστηκε να κάνει συμπληρωματική έκθεση. Ζητάμε να επιβληθούν οι μικρότερες δυνατές οικονομικές κυρώσεις» όπως είπε και ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ.

Ο παρατηρητής άλλα έβλεπε άλλα έγραφε μωρέ, η αστυνομία φταίει γιατί μπήκε να κυνηγήσει τους οπαδούς που μπούκαραν στην Τούμπα και προκάλεσε με την κίνηση της. Άντε, άντε λέω εγώ, το πολύ-πολύ να ρίξουν οι δικαστές ένα προστιματάκι στον ΠΑΟΚ και μαζί να του δώσουν και πολλά συγχαρητήρια γιατί υπερέβαλαν εαυτό (ουάου)! «Τι παραπάνω να κάνει η ομάδα, σε αυτό τον αγώνα προσέλαβε 120 σεκιούριτι παραπάνω από αυτούς που ήταν υποχρεωμένη» όπως είπε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ. Για αυτό και μόνο τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως το δικαστήριο να τιμωρήσει τον Άρη.

Γιατί στην τελική αυτός φταίει. Που πας ρε Άρη στην Τούμπα και κερδάς;;; Και τώρα ο ΠΑΟΚ που δεν φταίει σε τίποτα όπως είπαν οι δικηγόροι του κινδυνεύει με τιμωρία χωρίς λόγο! Μιλάμε τώρα για αδικία απίστευτη, δεν έχει ξαναγίνει, εδώ μέχρι και συλλήψεις έγιναν στην Τούμπα από την αστυνομία! Μιλάμε τώρα για σκάνδαλο κατά του ΠΑΟΚ. Ωιμέ ένα πράγμα!

Για αυτό ο Βασίλης ο Δεκάρικος επιστρατεύεται για να βρεθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ και να δηλώσει περίτρανα! Δώστε του συγχαρητήρια του ΠΑΟΚ!

Τι, όχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ