Η ΕΠΟ έκανε κρούση στον Φαν Σιπ, εκείνος γέλασε και τους κέρασε κουραμπιέδες

Η ΕΠΟ έκανε κρούση στον Φαν Σιπ, εκείνος γέλασε και τους κέρασε κουραμπιέδες

Ένα χριστουγεννιάτικο… παραμύθι. Βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές της ΕΠΟ.

Κάνει συναντήσεις στο εξωτερικό ο Κώστας Κωνσταντινίδης με υποψήφιους προπονητές, προκειμένου να βρει η Εθνική ομάδα τον αντικαταστάτη του Τζον Φαν Σιπ. Έχει ήδη συναντηθεί με τέσσερις υποψήφιους, βάσει των όσων έχει διαρρεύσει η ΕΠΟ. Και η προτεραιότητα της Ομοσπονδίας είναι να βρει έναν ξένο τεχνικό.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν λίγες μέρες νωρίτερα πως άτομα της ΕΠΟ θέλησαν να προσεγγίσουν εκ νέου τον Τζον Φαν Σιπ για να μείνει στον πάγκο μέχρι να… αποφασίσει ο Φερνάντο Σάντος τι ακριβώς θα κάνει και αν μετά το τέλος της θητείας του στην Πορτογαλία θα αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα δεν σχολιάστηκαν ποτέ.

Προσέξτε: η ΕΠΟ δεν διέψευσε ποτέ εκείνα τα δημοσιεύματα. Και ούτε διέρρευσε προς τα φιλικά σε εκείνη media ότι ισχύει ή δεν ισχύει το θέμα του Φαν Σιπ. Δεν το έκανε γιατί θα ερχόταν σε δύσκολη θέση. Και θα ερχόταν σε δύσκολη θέση γιατί πράγματι υπήρξε προσέγγιση προς τον Ολλανδό προπονητή.

Υπήρξαν τηλεφωνήματα για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Φαν Σιπ, αλλά όλα έπεσαν στο κενό. Για την ακρίβεια, ο Ολλανδός… γέλασε όταν του μεταφέρθηκε η συγκεκριμένη σκέψη. Δεν πίστευε πως μετά απ’ όλα όσα έγιναν, μετά από τις κατηγορίες που ο ίδιος εκτόξευσε προς την ΕΠΟ πως είχαν διαφορετικό όραμα, αλλά και την απάντηση της Ομοσπονδίας, θα υπήρχαν άνθρωποι που θα τον έπαιρναν ξανά τηλέφωνο.

Για τον Ολλανδό έμοιαζε σαν ανέκδοτο όλο αυτό, από τη στιγμή που ο ίδιος είχε πάρει τις αποφάσεις του. Αλλά δεν κράτησε κακία σε κανέναν. Μάλιστα σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, ο Φαν Σιπ πήγε από τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να χαιρετήσει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου και θα περάσει τις ημέρες των εορτών.

Και μπήκε μέσα στα γραφεία με το χαμόγελο και με δύο κουτιά. Στο ένα υπήρχαν μελομακάρονα και στο άλλο κουραμπιέδες. Κύριος ο Ολλανδός. Πρώτα γέλασε με τα καμώματα της ΕΠΟ και στη συνέχεια τους είπε αντίο με κουραμπιέδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ