Η πρωινή επίσκεψη και… η επιθεώρηση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου στην ΕΠΟ

Η πρωινή επίσκεψη και… η επιθεώρηση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου στην ΕΠΟ

Αγκαλιές, φιλιά, ερωτήσεις για το αν είναι όλοι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ είναι καλά και μια άκρως εμπιστευτική συνάντηση με τον Ιάκωβο Φιλιππούση είχε το πρωινό πρόγραμμα του Γιαννάκη Παπαδόπουλου σήμερα.

Αγκαλιές, φιλιά και γελάκια πρωί πρωί στην ΕΠΟ σήμερα. Και μια επίσκεψη που έκανε άπαντες να σηκωθούν από τις θέσεις τους. «Σούζα» που λένε… Λες και έμπαινε ο… πρωθυπουργός στο Πάρκο Γουδή και οι υπάλληλοι ήταν υποχρεωμένοι να είναι στην… πένα.

Δεν ήταν όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός που επισκέφτηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ούτε καν κάποιο πρόσωπο που θα δικαιολογούσε τον… έλεγχο που ακολούθησε. Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην ΕΠΟ εδώ και λίγη ώρα και κάνει μια… άτυπη επιθεώρηση.

Αγκαλιάζει και φιλάει τους υπαλλήλους έναν προς έναν. Τους ρωτάει αν είναι όλοι καλά. Θαρρείς και είναι το αφεντικό τους που πήγε να τους κεράσει μελομακάρονα όπως εκείνα που κέρασε πριν από μερικές μέρες ο Τζον Φαν Σιπ.

Φυσικά η απορία που γεννάται έχει να κάνει με την ιδιότητα του Παπαδόπουλου. Ως τι είναι στην ΕΠΟ; Με ποια ιδιότητα κάνει… έλεγχο στην Ομοσπονδία; Προς τι τόση διαχυτικότητα από το δεξί χέρι του Τίγρη;

Αμ το άλλο. Όταν ολοκλήρωσε την… επιθεώρησή του και διαπίστωσε πως είναι όλοι καλά και χαίρουν άκρας υγείας, μπήκε στο γραφείο του Ιάκωβου Φιλιππούση και μην τους είδατε. Είναι κλεισμένοι μέσα οι δυο τους σε μια άκρως εμπιστευτική συνάντηση.

Τι συζητούν; Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει εκτός από τους ίδιους. Πιθανότατα για το που θα κάνουν γιορτές. Για το πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους. Ή για να ορίσουν τα μελλούμενα. Όχι των εορτών. Του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ