Ποια ομάδα Super League θέλει να διώξει τον προπονητή της και δεν μπορεί;

Ποια ομάδα Super League θέλει να διώξει τον προπονητή της και δεν μπορεί;

Τέσσερις «χυλόπιτες» σε δέκα μέρες. Και ο νυν –που όλοι περιμένουν να γίνει τέως- ακόμη στη θέση του.

Έχει γίνει ανέκδοτο στη πιάτσα των ατζέντηδων. Και μάλιστα τόσο πετυχημένο που πραγματικά αξίζει να κυκλοφορήσει ευρέως. Ομάδα Super League που έχει ήδη αλλάξει μια φορά προπονητή, έχει αποφασίσει εδώ και δύο εβδομάδες πως δεν πάει ούτε με τον… επόμενο.

Και έχει βγει στη γύρα για να επιλέξει νέο εκλεκτό. Ποιο είναι το πρόβλημα; Πως για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο όποια πόρτα και αν χτυπήσει, συνεχίζει να την βλέπει κλειστή. Τέσσερις χυλόπιτες σε δέκα μέρες γράφει το κοντέρ.

Ένας Έλληνας και τρεις ξένοι. Και δεν είναι ότι το συζήτησαν και τέλος πάντων διαφώνησαν. Είναι που με το που άκουσαν το όνομα του club έκοψαν ρόδα μυρωμένα. Αποκορύφωμα; Μια περίπτωση που τους είπε αν γίνεται να μην τον ενοχλήσουν ξανά στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο.

Κάπως έτσι ο νυν –που θεωρητικά είναι θέμα χρόνου να γίνει πρώην- μένει ακόμη στη θέση του. Και έτσι όπως το πάνε, εκεί θα τη βγάλει τουλάχιστον μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Γιατί; Διότι οι παράγοντες που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν καταλάβει πως μπήκαν σε μονοπάτι αδιέξοδο. Τι να πει κανείς; Συμβαίνουν αυτά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ζυμάρι με τυρί που μπαίνει στον φούρνο και βγαίνει… τυρόπιτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ