Πιο κοντά σε ΠΑΟΚ ο Μπουζούκης, αλλά έντονο το πρέσινγκ από Φαμαλικάο και τουρκικούς συλλόγους

Πιο κοντά σε ΠΑΟΚ ο Μπουζούκης, αλλά έντονο το πρέσινγκ από Φαμαλικάο και τουρκικούς συλλόγους

Έντονο πλέον το μεταγραφικό... παιχνίδι για τον Γιάννη Μπουζούκη, που είναι και με τα δύο πόδια εκτός Παναθηναϊκού.

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που to10.gr αποκάλυψε πως ο Γιάννης Μπουζούκης είναι με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Και ότι το πιθανότερο είναι πως θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο και δεν θα περιμένει το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του, αφού βλέπει πως ο Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει καθόλου στα πλάνα του.

Άλλωστε μέχρι τώρα στη σεζόν ο Μπουζούκης μετράει λιγότερο από ένα ημίχρονο παρουσίας σε λεπτά συμμετοχής. Μόλις 36 λεπτά έχει μπει στο γήπεδο για να αγωνιστεί. Ο ατζέντης του παίκτη έχει πολλές επαφές το τελευταίο διάστημα για τον πελάτη του και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δύο ομάδες από την Τουρκία και μία από την Πορτογαλία έχουν έτοιμες προτάσεις. Για να τον αποκτήσουν άμεσα, ει δυνατόν να τον έχουν εκεί την 1η Γενάρη.

Με τι καθεστώς; Κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει τον Παναθηναϊκό πολλά χρήματα για έναν παίκτη που μπορεί να τον πάρει τσάμπα λίγους μήνες αργότερα. Τα τροφεία θα πάρουν οι «πράσινοι» για τον Μπουζούκη και θα του δώσουν το ελεύθερο να υπογράψει.

Δεν είναι όμως μόνο οι Τούρκοι στο παιχνίδι για τον Μπουζούκη. Ήδη μία ομάδα από την Πορτογαλία (πληροφορίες θέλουν τη Φαμαλικάο να είναι αυτή) έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον παίκτη και μάλιστα να ετοιμάζεται να κάνει άμεσα κίνηση γι’ αυτόν. Στη λογική πως θέλει να προλάβει τον ανταγωνισμό και να πάρει τον Έλληνα μέσο εκεί.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έχει βγει από το παιχνίδι της απόκτησης του Μπουζούκη, αλλά άνθρωποι της ομάδας έχουν στείλει… μηνύματα προς τον παίκτη πως αρέσει – και – στον Λουτσέσκου. Και μάλιστα είναι διατεθειμένοι στη Θεσσαλονίκη ακόμα και να δώσουν κάποια χρήματα στον Παναθηναϊκό και με σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να τον πάρουν στην Τούμπα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή την ώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μεγάλο φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ