Αποκάλυψη – Επαφή της ΑΕΚ για τον Ισπανό μέσο Χάιμε Σεοάνε

Αποκάλυψη – Επαφή της ΑΕΚ για τον Ισπανό μέσο Χάιμε Σεοάνε

To10.gr γράφει για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χάιμε Σεοάνε, 24χρονο μέσο, που μένει ελεύθερος και κάνει θραύση στη Segunda Division. Ολες οι λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και αναζητά ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή της. Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr να αναφέρουν ότι ήδη οι Κιτρινόμαυροι έχουν βρει έναν από τους σημαντικούς στόχους τους, είτε για αυτόν τον Ιανουάριο είτε για το καλοκαίρι. Με τον Χάιμε Σεοάνε να ξεχωρίζει στη λίστα της ΠΑΕ και να αποτελεί παίκτη που θεωρείται πως μπορεί να δώσει σπουδαίες λύσεις.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν πως η ΑΕΚ κινείται για τον 24χρονο (22/01/1997) της Ουέσκα. Για την ακρίβεια, προκύπτει επαφή της Ενωσης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και κοινοποίηση του ενδιαφέροντος για υπογραφή πολυετούς συμβολαίου. Χωρίς, ωστόσο, να έχουν υπάρξει επίσημες συζητήσεις, για λεφτά, χρονική διάρκεια και προϋποθέσεις.

Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει τον Σεοάνε και ήρθε σε επαφή μαζί του λόγω των εξαιρετικών πληροφοριών που έλαβε για τον παίκτη. Επίσης, η φετινή του παρουσία στη Segunda Dicision είναι εξαιρετική και ο ίδιος αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας του, με 21 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα, αν και αγωνίζεται ως box to box μέσος, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Επιπλέον, ένα σοβαρό ζήτημα που κάνει ακόμη θελκτική την περίπτωση του Ισπανού χαφ είναι το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Ουέσκα ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Με την ΑΕΚ να έχει στρέψει την προσοχή της πάνω του, κρίνοντας ότι αποτελεί περίπτωση value for money. Ενώ παράλληλα είναι παίκτης που διαθέτει στοιχεία που δεν έχει κανείς άλλος μέσος της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Σεοάνε είναι «προϊόν» της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Γεννημένος στη Μαδρίτη στις 22/01/1997, ο Σεοάνε εντάχθηκε στη «La Fábrica», την περίφημη ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία εννέα ετών (2006), αποχωρώντας από την ακαδημία EMF Aluche. Στη Ρεάλ Καστίγια (Β ομάδα) τη σεζόν 2016–17, έκανε το ντεμπούτο του στις 20 Αυγούστου 2016 (σ.σ. εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β με 3–2). Στις 26/03/2017, υπέγραψε νέο συμβόλαιο (έως το 2020), ενώ λίγους μήνες μετά, (01/11/2017) πέτυχε το πρώτο του γκολ για την Καστίγια στην εκτός έδρας νίκη 4–1 επί της Θέλτα, ολοκληρώνοντας τη θητεία του με 92 συμμετοχές, 8 γκολ, 6 ασίστ.

Ο Σεοάνε έχει «γράψει» συμμετοχή και στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ. Εκανε το ντεμπούτο του στη Βασίλισσα στις 28 Νοεμβρίου 2017, μπαίνοντας ως αλλαγή αντί του Ματέο Κόβατσιτς στην εντός έδρας ισοπαλία (2–2) εναντίον της Φουενλαμπράδα, για το Copa del Rey της σεζόν.

Στις 6 Αυγούστου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ουέσκα και αφού πέρασε ένα εξάμηνο δανεικός στη Λούγκο (12 ματς­). Πέρυσι είχε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ φέτος δείχνει καλύτερος από ποτέ, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του.

Για την ιστορία, ασχέτως εάν η ΑΕΚ θα επιβεβαιώσει ή όχι το απολύτως διασταυρωμένο ρεπορτάζ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σεοάνε έχει ήδη ξεκινήσει να μαθαίνει πράγματα για την Ενωση. Μάλιστα, επικοινώνησε με γνωστούς και φίλους του, που ξέρουν καλά την Ενωση και έμαθε όσα χρειαζόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ