Η μαγκιά του Ολυμπιακού με το 10% και η εξαίρεση στον κανόνα

Η μαγκιά του Ολυμπιακού με το 10% και η εξαίρεση στον κανόνα

Άλλος δεν θα έκανε αυτό που οι Ερυθρόλευκοι προκάλεσαν από χθες το βράδυ

Τίγκα στην τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο και προφανώς σε αυτή την διαπίστωση δύσκολα θα βρεις κάποιον να διαφωνεί. Το γεγονός λοιπόν ότι σήμερα οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League συνεδριάζουν έχοντας κατά νου να συντονισθούν και να δράσουν από κοινού αποτελεί εξαίρεση που οφείλεις να την δεις με προσοχή.

Τους ενώνουν τα μέτρα της Κυβέρνησης. Πιθανότατα και το δίκαιο αίτημα τους πως όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας απλά δεν είναι συμβατά με την περίσταση. Η «κόλλα» όμως για αυτή τη συνεδρίαση της Super League, είναι ο Ολυμπιακός. Και η μαγκιά του να επιβεβαιώνει με τις πράξεις του, πως σε αντίθεση με όλους τους άλλους δεν παίζει παιχνίδια μικροπολιτικής.

Μέσα στο διάστημα 3-16/1 όπου ισχύουν τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός, υπάρχουν στην ατζέντα της Super League δύο αναμετρήσεις που θεωρητικά ο «1000 άτομα» περιορισμός είναι «σύμμαχος» για τον Ολυμπιακό με θέα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 9/1 που υπό άλλες συνθήκες θα γίνονταν μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες φίλους της δεύτερης στη βαθμολογία Ένωσης, αλλά και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 16/1 που προφανώς θα ήταν sold out.

Είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ. Είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια κατάσταση που θα μπορούσε τους Ερυθρόλευκους θεωρητικά να τους ευνοήσει ώστε να διατηρήσουν ή και να ανοίξουν και άλλο την βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ο Ολυμπιακός όμως απέδειξε πως δεν κοιτάζει το δέντρο χάνοντας το δάσος. Βγήκαν μπροστά οι Πειραιώτες και είπαν με τον πιο επίσημο τρόπο, αυτό που σκέφτηκαν όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το αδιέξοδο που προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης.

Αυτό που έπρεπε πρωτίστως να επισημάνουν με ανακοινώσεις τους η ΕΠΟ και η Super League που για πολλοστή φορά ακολουθούν στις εξελίξεις. Το λες και διαφορά φιλοσοφίας… Ου μην και αντίληψης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ