Εξηγήσεις στον Σαββίδη για το «όχι» του Ινγκασον – Μεγάλη ανησυχία στον ΠΑΟΚ, νέα προσφορά

Εξηγήσεις στον Σαββίδη για το «όχι» του Ινγκασον – Μεγάλη ανησυχία στον ΠΑΟΚ, νέα προσφορά

«Αργησε ο ΠΑΟΚ για τον Ινγκασον», αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη, με την αγωνία για τον «φευγάτο» Ισλανδό να μεγαλώνει και τον Σαββίση να είναι στα... κάγκελα.

Η Τραμπζονσπόρ θέλει τον Σβέριρ Ινγκι Ινγκασον. Τον ήθελε και πριν από 1,5 χρόνο, όταν και είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ. Αλλά η ουσία της υπόθεσης αυτής, δεν είναι το ενδιαφέρον των Τούρκων. Εξάλλου, είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσουν να αποκτήσουν τον Ισλανδό, τουλάχιστον τον Ιανουάριο. Το σημαντικό είναι το μέλλον του παίκτη. Το οποίο είναι, πλέον, κάτι περισσότερο από μετέωρο.

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του Ινγκασον και στο οποίο συμφωνούν ακόμη και άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι ότι ο Δικέφαλος… άργησε να κάνει την κίνησή του, Οι Θεσσαλονικείς είχαν όλο τον χρόνο δικό τους, τους 6 μήνες που ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν τραυματίας, αλλά επέλεξαν να μην κινηθούν. Επέλεξαν να αφήσουν τον χρόνο να περάσει, τον ίδιο να φτάσει λίγες ημέρες πριν την… ελευθερία του, για να ξυπνήσουν και να του κάνουν μια σοβαρή πρόταση.

Και πάλι, όμως, η προσφορά του ΠΑΟΚ στον Ινγκασον δεν ικανοποίησε τον παίκτη. Για την ακρίβεια, ο ίδιος αποφάσισε να μην απαντήσει θετικά με πολύ μεγάλη άνεση. Η πρόταση θεωρήθηκε σχεδόν… σοκαριστική, καθώς δεν πλησίαζε καν στις απαιτήσεις του, τις οποίες είχε κάνει γνωστές εδώ και καιρό στη διοίκηση.

Ο Ινγκασον είναι παίκτης που έχει εξαιρετικό όνομα στην αγορά. Ο ΠΑΟΚ καθυστέρησε για λόγους  που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. Καθυστέρησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του καλύτερου κεντρικού αμυντικού του, ενώ γνώριζε ότι από 01/01/2022, θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Χωρίς να έχει καμία εμπλοκή ο σύλλογος στο μέλλον του.

Επί της ουσίας, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, άφησαν την υπόθεση και περίμεναν τον Ιβάν Σαββίδη να… εμφανιστεί. Αντί να θέσουν οι ίδιοι το θέμα και να γίνει έγκαιρα η συζήτηση για τον παίκτη, πλέον η υπόθεση έχει φτάσει σε οριακό επίπεδο, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό to10.gr. Μάλιστα, εάν χαθεί ο «Ινγκι», σε μια φάση που ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας έχει μόνο τον Μιχαηλίδη «κανονικό» στόπερ για τη νέα σεζόν (σ.σ. Βαρέλα… σε κακά χάλια, Κρέσπο το ίδιο, Μιχάι ρεζέρβα), έχει ενδιαφέρον να φανεί ποιος θα πάρει την ευθύνη. Ποιος θα εξηγήσει τι συνέβη στον Σαββίδη.

Βεβαίως, επειδή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε τις τελευταίες ώρες νέα προσέγγιση στον παίκτη. Και πιθανώς νέα πρόταση, με καλύτερα οικονομικά δεδομένα, αλλά και με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια (4 χρόνια). Ωστόσο, ακόμη δεν έχει υπάρξει θετική απόκριση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο οποίος έχει ήδη πάρει… μηνύματα από άλλες ομάδες του εξωτερικού και εάν δεν δελεαστεί, θα περιμένει τις προτάσεις. Αν δεν έχει ήδη κάποια/κάποιες στα χέρια του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ