Αποκάλυψη – Πρόταση της ΑΕΚ για τον Εμπιμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν

Αποκάλυψη – Πρόταση της ΑΕΚ για τον Εμπιμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν

Η ΑΕΚ κινείται επίσημα για τον δανεισμό του 21χρονου κεντρικού χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ερίκ Ζουνιόρ Ντινά Εμπιμπέ. Πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά και επίσημα. Φτάνοντας σε συμφωνία και με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον 21χρονο μέσο. Ωστόσο, αυτή η κίνηση των Ερυθρόλευκων φαίνεται ότι… άνοιξε την όρεξη στην ΑΕΚ. Η οποία επίσης προσπαθεί να δελεάσει τους Παριζιάνους να της παραχωρήσουν έναν ποδοσφαιριστή που ξεπετάχτηκε από την ακαδημία της. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ερίκ Ζουνιόρ Ντινά Εμπιμπέ.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η ΑΕΚ προσπαθεί την τελευταία εβδομάδα πάρει το «ναι» της Παρί Σεν Ζερμέν για Εμπιμπέ. Μάλιστα, είχε επαφή και με τον ατζέντη του παίκτη. Την υπόθεση, μάλιστα, έχει αναλάβει ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος μίλησε με τον μάνατζερ, ενώ η ΑΕΚ κινήθηκε και διοικητικά, προσπαθώντας να βρει σημείο επαφής με τους Γάλλους.

Ο Εμπιμπέ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, έχει συνολικά 12 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο 21χρονος (21/11/2000) κεντρικός χαφ, που αγωνίζεται και στα άκρα εάν χρειαστεί, ήταν συμπαίκτης του Φαντιγκά που απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Παρί το 2012, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2018 και τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χάβρη (2019-20, 25 συμμετοχές, 3 γκολ, 1 ασίστ) και την Ντιζόν (2020-21, 31 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ).

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως στην Ενωση θεωρούν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το σύνολο και από τη στιγμή που έμαθαν πως είναι διαθέσιμος για την αγορά του Ιανουαρίου, έσπευσαν να κάνουν την κίνησή τους και να προτείνουν τον δανεισμό του. Με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Μόλις πρόσφατα ο Εμπιμπέ απέρριψε πρόταση της Παρί για 2ετή επέκταση του συμβολαίου του, καθώς θεωρεί ότι δεν τον αντιπροσωπεύει, αλλά και ότι δεν θα έχει τον χώρο και τον χρόνο που θέλει, για να εξελιχθεί. Πέραν της ΑΕΚ, κίνηση για τον παίκτη έκανε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το φαβορί για την απόκτησή του. Αλλά στις μεταγραφές κανείς δεν μπορεί να προτρέξει.

ΥΓ. Και επειδή κάποιοι «ξυπνητζήδες» μπορεί να… τρέξουν να διαψεύσουν, ας μην κάνουν τον κόπο. Διότι μια απλή ερώτηση εκεί που πρέπει, θα τους λύσει τις απορίες. Νεότερα για το θέμα, προσεχώς…

UPDATE: Μετά τη δημοσίευση της απολύτως διασταυρωμένης πληροφορίας για την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει τον Εμπιμπέ, από την Ενωση… διέψευσαν. Αναμενόμενο. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Εμπιμπέ. Το εάν δεν μπορέσει, δεν τα καταφέρει, δεν θέλει να πληρώσει όσα ζητούν ο παίκτης και η Παρί, είναι μια άλλη κουβέντα. Αλλά η πρόταση έγινε. Οπως, βεβαίως, έγινε συζήτηση και με τον Χάιμε Σεοάνε, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ