ΠΑΟΚ FC είσαι, αλλά με ποιον παίζεις ξέρεις;

ΠΑΟΚ FC είσαι, αλλά με ποιον παίζεις ξέρεις;

Ποιος τελικά ο βρόμικος ρόλος της Αναγέννησης Καρδίτσας;

Κοίτα βραδιάτικα που δεν με αφήνουν σε ησυχία να απολαύσω «σπίτι με το Mega» με ξηρούς καρπούς και αφρώδη οίνο (ε, αυτό έλειπε δεν είμαστε και τίποτα δεύτεροι).

Κοίτα σε κάτι πειρασμούς που με βάζουν τα παλιόπαιδα τα ατίθασα και θα έχουμε πάλι τίποτα δράματα με τον Μάκη και με τον μανάβη του Μπαλτάκου που τον είχαν πιάσει όμηροι κάτι ντομάτες.
Αφήνω τους προλόγους στην άκρη όμως. Διότι η υπόθεση είναι σοβαρή.

Με ποιον παίζει ο ΠΑΟΚ αύριο στην Τούμπα, ξέρεις αναγνώστη μου; Προσοχή (μουσική αγωνίας) ρωτάω ξανά για να μην προκύψουν τίποτα παρεξηγήσεις. Με ποιον παίζει ο ΠΑΟΚ αύριο, ξέρεις ή παριστάνεις τον γνώστη του προγράμματος και δεν έχεις ιδέα;

Με τον Παναθηναϊκό, είπες; Είσαι σίγουρος; Ξαναρωτάω (μουσική αγωνίας). Σίγουρος;;; Μήπως να πάρεις τη βοήθεια του κοινού; Μήπως να πας πάσο και να μην ανοίγεσαι στα… βαθιά παιδί μου;

Γιατί αναγνώστη μου, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει με τον Παναθηναϊκό. Αυτά τα λένε οι ξένοι και οι παραμυθάδες των media. Ο ΠΑΟΚ αύριο παίζει με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Και πριν σου βάλω στοίχημα και σε αναγκάσω για πολλοστή φορά να υποκλιθείς στο μεγαλείο μου, να θυμάσαι το εξής: Ο Βασίλης, ο Δεκάρικος (ναι, ο Βασίλης, ο Δεκάρικος) μιλάει πάντα με αποδείξεις.

«PAOK FC: Η αποστολή της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας» αναφέρει ξεκάθαρα η ανάρτηση του… PAOK FC για το αυριανό ματς.

Και είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ FC δεν λέει μ@λ@…. Οργανισμός-υπόδειγμα. Όχι αστεία.
Με την Αναγέννηση παίζει. Με την Αναγέννηση Καρδίτσας. To λύσαμε το μυστήριο. Βεβαίως από την άλλη, πάνω στο «φωτογραφικό» λέει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Δεν λέει κάτι για Αναγέννηση. Να είναι του ΠΑΟΚ Β΄ και να έγινε λάθος; Όχι. Ο ΠΑΟΚ Β΄ έπαιξε το μεσημέρι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Μήπως υπάρχει και ΠΑΟΚ Γ; Εγώ τέτοια δεν λέω.

Και ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς; Αν ο ΠΑΟΚ παίζει με την Αναγέννηση, τσάμπα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη; Μπορεί να έχει κάνει τέτοια γκέλα και να πληρώνει η διοίκηση ξενοδοχεία τέτοια εποχή;

Έχουν γίνει πολλά στην εποχή του Αλαφούζου είναι αλήθεια, αλλά να ταξιδέψει η ομάδα σε λάθος πόλη δεν έχει καταγραφεί ως γεγονός. Φυσικά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Αλλά δεν ξέρω.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας; Αυτή ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη; Ή θα πάει αύριο ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα και θα είναι μόνος του.;

Παίρνω μερικά κρίσιμα τηλέφωνα (δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, δεσμεύομαι). Τα παλικάρια της Αναγέννησης τέτοια ώρα ροχαλίζουν. Η αποστολή έφυγε προς Βορρά από νωρίς. Δεν είναι όμως στη Θεσσαλονίκη. Στη Ξάνθη βρίσκονται. Ξάνθη-Αναγέννηση Καρδίτσας ξέρουν ότι παίζουν. Έχουν και αποδείξεις. Το λέει το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ναι, αλλά αν παίζουν αυτοί με τη Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ ποιος παίζει; Μήπως υπάρχει και άλλη Αναγέννηση Καρδίτσας; Μήπως είναι συνωνυμία; Μήπως η Αναγέννηση κόντρα σε εκείνους που έφτιαξαν ομάδες Β, έφτιαξε ομάδα Α για να κάνει τη διαφορά; Μήπως ο PAOK FC νιώθει… Ξάνθη;

Και αν τελικά υπάρχουν Αναγέννηση Καρδίτσας Α και Αναγέννηση Καρδίτσας Β ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς σε ποια Καρδίτσα πρέπει να πάει μεσοβδόμαδα; Με ποια Αναγέννηση κοντράρεται στον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου; Γιατί εντάξει να κάνεις λάθος μια φορά τη πόλη πάει και έρχεται, να κάνει όμως το ίδιο λάθος και δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες είναι αιτία… ντοκιμαντέρ.

Συνεχίζω τα τηλέφωνα. Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη. Μου το χαλάσατε το Σαββατόβραδο. Δεν θέλω όμως να είμαι άδικος. Αν ο Παναθηναϊκός πήγε άδικα στη Θεσσαλονίκη και η Αναγέννηση άδικα στη Ξάνθη, είναι δεδομένο: υπάρχουν και χειρότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ