Θα επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ να τους δείξει τα «συζητήσιμα» φάουλ

Θα επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ να τους δείξει τα «συζητήσιμα» φάουλ

Ο Μποχωρίδης, τα «συζητήσιμα» φάουλ και το γέλιο του Μιλουτίνοφ στις γειτονιές της Μόσχας.

Τρία «συζητήσιμα» φάουλ σε μικρό χρονικό διάστημα διαβάσαμε πως δόθηκαν στον Μποχωρίδη. Και σε μια γειτονιά της Μόσχας ο Νικόλα Μιλουτίνοφ… γέλασε με την ψυχή του. Ο Σέρβος σέντερ που κάθε φορά που πήγαινε παίξει στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Ολυμπιακού έβλεπε τους διαιτητές να του δίνουν φάουλ λόγω… κακοσμίας.

Τι κι αν ήταν στα δύο μέτρα από τον αντίπαλό του; Φάουλ γιατί τον κοίταξε… στραβά. Φάουλ γιατί σήκωνε τα χέρια. Φάουλ γιατί είχαν λυθεί τα κορδόνια του. Φάουλ γιατί είναι ψηλός.

Ανέκδοτο είχαν καταντήσει τα φάουλ στον Μιλουτίνοφ. Γελούσε και ο ίδιος σε κάθε σφύριγμα των διαιτητών. Δεν πίστευε πως μπορεί μέσα σε 33 δευτερόλεπτα να χρεωθεί ένας παίκτης με τρία φάουλ και να αναγκαστεί ο προπονητής του να τον βγάλει από το γήπεδο για να μην τον χάσει από το πρώτο δεκάλεπτο.

Θα διαβάζει ο Σέρβος τα τρία «συζητήσιμα» του Μποχωρίδη και θα ξεκαρδίζεται όλο και περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε διαρροή για τον Φούφη και αν αυτή την πολιτική έχει επιλέξει, είναι δικαίωμά του. Όχι όμως και να κάνουμε το άσπρο – μαύρο όπως γινόταν για πολλά χρόνια. Όχι να διαβάζουμε και να ακούμε από επαγγελματίες του χώρου πως έφταιγαν τα τρία φάουλ στον Μποχωρίδη που ο Παναθηναϊκός έχασε.

Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά εκτίθενται και οι ίδιοι. Γιατί ουδείς παίκτης ή προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε σφυρίγματα. Όλοι μιλούσαν για το πράσινο μπλακ άουτ, που στο τελευταίο δεκάλεπτο έφερε πόντους μόνο από βολές!

Θα επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ στην Ελλάδα με αυτά που διαβάζει και ακούει και θα ζητήσει να παίξει μισό λεπτό μπάσκετ για να θυμίσει σε όλους τι σημαίνουν τα τρία – όχι συζητήσιμα, αλλά – ανύπαρκτα φάουλ σε 23 δευτερόλεπτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ