Επικίνδυνοι και ασόβαροι

Επικίνδυνοι και ασόβαροι

Εδώ θα ξεφτιλιστούν η FIFA, η UEFA, το VAR. Όλοι και όλα. Το έγραψα πριν από μήνες. Όπερ και εγένετο. Όσο συνεχίζουν να «παίζουν» με τους λωποδύτες της ...εξυγίανσης.

Έγιναν όπως σας τα είπα. Ήρθε ο Χούμπελ, ο Αυστριακός. Ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA. Είπε στον Βασιλειάδη και στους άλλους ΣΥΡΙΖαιους ότι πάμε ολοταχώς για Grexit. Αν δεν τιμωρηθεί παραδειγματικά ο ΠΑΟΚ.

Τον έγραψαν στα αγγεία τους, όπως λένε στο χωριό μου. Χασκογελούσαν, κοιτούσε ο ένας τον άλλον για να ξεπεράσουν την αμηχανία τους αλλά γρήγορα συνήλθαν. Ξεκίνησαν οι επαφές, οι συναντήσεις και τα συναφή. Διέκοψαν το πρωτάθλημα για να πάρει περισσότερη επισημότητα το θέμα. Αν τους …έπαιρνε, θα τελείωναν τις διαβουλεύσεις τον Ιούλιο. Για να σηκώσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Όμως ο Χούμπελ έστειλε την έκθεση του και πρότεινε Grexit. Και πάλι δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Περίμεναν να φύγει ο Τσίπρας από την Θεσσαλονίκη και τσούπ έβγαλαν την απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Την μαγείρεψαν και την σέρβιραν με τον πατροπαράδοτο ελληνικό ποδοσφαιρικό τρόπο. Η ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται τυχερή που πήρε τους βαθμούς στο ματς. Εκτός και έχουμε ανάσταση στύλ …Λαζάρου στην εφέσεων.

Απλά και ωραία. Οι ξένες αρχές θα μάθουν εδώ τι εστί βερύκοκο. Πως πρέπει να γίνεται η εξυγίανση και η ανάπτυξη του αθλήματος. Εδώ γράφεται το μέλλον. Ο Γραμμένος, ο Ιβάν, ο Βασιλειάδης και αρκετοί άλλοι έδειξαν στον Ιφαντίνο και στον Σέφεριν ότι έχουν ακόμα να φάνε πολλά ψωμιά.

Τέτοια παθαίνεις όταν κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι και συνδιαλέγεσαι με άτομα που μπροστά στην προάσπιση του ατομικού τους συμφέροντος, πολιτικού, οικονομικού, επιχειρηματικού, δεν έχουν πρόβλημα να οδηγήσουν στον γκρεμό το ποδόσφαιρο. Άτομα που είναι επικίνδυνα, ασόβαρα και αδίστακτα.

Η FIFA και η UEFA συνεργάζονται μαζί τους τα τελευταία δύο χρόνια. Βλέπουν ότι το καράβι πάει κατευθείαν προς τα βράχια και δεν κάνουν τίποτα για να  αποτρέψουν σύγκρουση και την καταστροφή. Μήπως είναι όλα μία ωραία και καλοστημένη παράσταση; Ένα έργο; Απλώς με το όπλο έγινε γουέστερν. Το πραγματικό έρχεται αν οι ξένες συνομοσπονδίες αποφασίσουν κάποια στιγμή να λειτουργήσουν ως πραγματικές ποδοσφαιρικές αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ