Ο Κομίνης και το παιχνίδι της σωτηρίας!

Ο Κομίνης και το παιχνίδι της σωτηρίας!

Ο «Παράγκας» καταγράφει την κατάντια ενός διεθνούς διαιτητή που άγεται και φέρεται, για να συνεχίσει να είναι αρεστός σε... όλους!

Τα κοράκια είναι… ευέλικτα και καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους, πάνω τους, κάτω τους και επί τα αυτά. Και πάντα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να σφυρίξουν ξανά. Ο Κομίνης αποδεικνύει με τις ενέργειες του ότι δεν αποτελεί εξαίρεση. Πόσο πιο χαμηλά ακόμα θα πέσει, όμως; Παλαντζάρει συνεχώς για να παραμείνει αρεστός στις δύο ομάδες και στην ΕΠΟ. Για να καταφέρει να παραμείνει στον πίνακα της Super League.

Ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μετά το μέτρησε. Στα αποδυτήρια. Έκανε το 1-0. Δεν είδε το όπλο του Σαββίδη. Στη συνέχεια έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ. Δεν την ανάγκασε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς. Έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αδυνατούσε να το κάνει, όχι ότι αρνήθηκε.

Εκδικάστηκε η υπόθεση στον αθλητικό δικαστή. Του ζητήθηκε συμπληρωματική έκθεση. Ο Κομίνης την έστειλε. Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα. Για τον ΠΑΟΚ, που υποστήριξε ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης του είπε στα αποδυτήρια να κατακυρώσει το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι.

Στην πορεία το «διόρθωσε» και αυτό. Με κάτι άλλο. Ισχυρίστηκε ότι δεν τον φόβισε η απειλή του Μίχελ. Πως δεν την πήρε στα σοβαρά. Ο Σλοβάκος έπεσε στα μαλακά, δεν τιμωρήθηκε όσο έπρεπε για την πράξη του, γιατί τον βοήθησε ο Κομίνης! Έτσι ο διαιτητής κάλυψε ξανά την πλευρά του ΠΑΟΚ, που κανονικά θα έπρεπε να φάει κι άλλο -3 για «απειλή αξιωματούχου».

Μετά τον αγώνα ακουγόταν έντονα πως σκεφτόταν να παραιτηθεί. Πέρασε και αυτό. Ξεχάστηκαν τα… κλάματα στα αποδυτήρια και όσα φέρεται να είπε για την οικογένεια του. Για τον φόβο που ένιωσε και τον έκανε να σκεφτεί το τέλος της καριέρας του.

Ο Κομίνης μετά την Τούμπα κάνει τα πάντα για να σωθεί διαιτητικά. Για να οριστεί ξανά από την ΚΕΔ. Είναι κατάντια. Για τον ίδιο και τη διαιτησία. Πώς μπορεί να σταθεί ξανά αυτός ο άνθρωπος σε ελληνικό γήπεδο; Θα του φωνάζουν από την εξέδρα να αλλάξει το σκορ στα… αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ