Άναυδος και ο Πογέτ με την ΕΠΟ – Στο… Μπερνα-Μπέου τα 2 πρώτα ματς της Εθνικής στο Nations League!

Άναυδος και ο Πογέτ με την ΕΠΟ – Στο… Μπερνα-Μπέου τα 2 πρώτα ματς της Εθνικής στο Nations League!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Η ΕΠΟ αποφάσισε η Εθνική Ελλάδος του Πογέτ να παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Nations League στο Πανθεσσαλικό του Μπέου!

ΕΠΟ, το μεγαλείο σου! Η ομοσπονδία στέλνει την Εθνική ομάδα στο… Μπερνα-Μπέου για τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του Nations League. Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ένα αχανές γήπεδο, με την ατμόσφαιρα να είναι πιο… παγωμένη και από τον Βόρειο Πόλο.

Σε μια περίοδο που η γαλανόλευκη θέλει τη στήριξη του κόσμου και τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας, που θα τη βοηθήσει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της, η ΕΠΟ την στέλνει να δώσει δύο παιχνίδια στο… Μπερνα-Μπέου. Μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, στα οποία καλό θα ήταν να απαντήσει η ομοσπονδία, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο γιατί η Εθνική ομάδα θα κληθεί να δώσει στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό τα πρώτα δύο εντός έδρας ματς του Nations League.

Συγκεκριμένα, το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουνίου και η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει είτε την Κύπρο είτε την Εσθονία, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12/6 και το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογέτ θα φιλοξενήσει το Κόσοβο. Η απόφαση να μετακομίσει η Εθνική από το ΟΑΚΑ στον Βόλο έχει παρθεί και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα είναι η σύναψη του μνημονίου συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Δήμο Βόλου, τον οποίο εκπροσωπεί ως δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος.

Μια τυπική διαδικασία, με την ομοσπονδία να στέλνει την γαλανόλευκη με το «έτσι θέλω» στο Μπερνα-Μπέου, παρότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Εντός και εκτός Αττικής. Όμως, ο Παναγιώτης Δημητρίου και οι συν αυτώ αποφάσισαν και… διατάζουν η Εθνική να παίξει στον Βόλο. Αλήθεια, με ποια λογική η γαλανόλευκη θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό;

Καλό θα ήταν στην ανακοίνωση που θα εκδώσει η ΕΠΟ για την οριστική μετακόμιση της Εθνικής στο Μπερνα-Μπέου να αναλύσει και τους λόγους που προτιμήθηκε ως έδρα της γαλανόλευκης για τα δύο ματς του Ιουνίου το συγκεκριμένο γήπεδο. Θα το κάνει η ΕΠΟ;

Δύσκολο έως απίθανο…

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League:

2/6/2022 Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα
5/6/2022 Κόσοβο-Ελλάδα
9/6/2022 Ελλάδα-Κύπρος ή Εσθονία
12/6/2022 Ελλάδα-Κόσοβο
24/9/2022 Κύπρος ή Εσθονία – Ελλάδα
27/9/2022 Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ