Ο Ιτούδης και ο… Βασιλακόπουλος

Ο Ιτούδης και ο… Βασιλακόπουλος

Η ανεπανάληπτη ατάκα του πρώην προέδρου της ΕΟΚ το 2017 για τον προπονητή που δεν είχε η Εθνική και η «απάντηση» πέντε χρόνια μετά…

«Μια ομάδα ξεκινάει από τους παίκτες. Παίκτες έχουμε. Αν εσείς είστε διαθέσιμος (προς τον δημοσιογράφο) ελάτε να το συζητήσουμε». Τάδε έφη, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τι τον θυμήθηκα τώρα τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της ΕΟΚ για δεκαετίες; Η συμφωνία της νέας διοίκησης της ΕΟΚ με τον Ιτούδη επανέφερε την… ιστορική ατάκα του Βασιλακόπουλου για τον προπονητή που ουσιαστικά δεν χρειαζόταν η Εθνική γιατί είχε παίκτες.

Τότε εκείνο το καλοκαίρι του 2017 που ξεκινούσε την προσπάθεια της για να διακριθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση. Της έλειπε ένα… μικρό κομμάτι από το παζλ σύμφωνα πάντα με την λογική που είχε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο προπονητής, που τελικά επί της ουσίας δεν βρέθηκε ή αν προτιμάτε βρέθηκε στη λογική πάντα του πρώην πια προέδρου της ΕΟΚ.

Η Εθνική μας ομάδα που και τώρα έχει παίκτες, και μάλιστα δείχνει να είναι πιο «γεμάτη» από ποτέ τα τελευταία χρόνια με ένα πανίσχυρο ρόστερ που αν καταφέρει να μην έχει απουσίες μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο Eurobasket.

Παρόλαυτα η νέα διοίκηση της ΕΟΚ είχε την… ανωμαλία να βρει τον προπονητή που θα την οδηγήσει από τον Μάρτιο! Θα τα βλέπει ο «Βασιλακό» και θα γελάει. Και τι προπονητή. Τον Δημήτρη Ιτούδη αναμφίβολα έναν από τους κορυφαίους της μεγάλης των Ελλήνων σχολή που έρχεται για να δημιουργήσει τις καλύτερες προυποθέσεις για μια νέα σπουδαία εποχή στο ελληνικό μπάσκετ.

Ευτυχώς στην επόμενη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής δεν θα χρειαστεί ο δημοσιογράφος να σκεφτεί για λίγα δευτερόλεπτα αν πρέπει αυτός να αναλάβει την ομάδα όπως τότε του είχε προτείνει, ειρωνικά, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρα της ΕΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ