Επίσημο: Προπονητής της Εθνικής ο Ιτούδης

Επίσημο: Προπονητής της Εθνικής ο Ιτούδης

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την Εθνική Ομάδα.

Προπονητής της Εθνικής Ομάδας είναι και επίσημα πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού.

Η ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία είναι προπονητής ο 51χρονος κόουτς και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ρώσικης ομάδας, προκειμένου ο Δημήτρης Ιτούδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος προπονητής δεν θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας στα «παράθυρα» για το παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα αρχίσει τη θητεία του από την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2022.

Στους αγώνες για τα «παράθυρα» θα είναι στον πάγκο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ