Λούκας Βιγιαφάνιες: Σαββίδης, Μελισσανίδης θέλουν να «κλέψουν» τον ηγέτη του Παναθηναϊκού!

Λούκας Βιγιαφάνιες: Σαββίδης, Μελισσανίδης θέλουν να «κλέψουν» τον ηγέτη του Παναθηναϊκού!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν μπει στην κούρσα για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, μίλησαν με τον ατζέντη του και σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός από τη στιγμή που μπήκε στην αγωνιστική εξίσωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φετινής παρουσίας των πράσινων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με τον πρόσφατο τραυματισμό του να αποτελεί έναν πολύ μεγάλο πονοκέφαλο για τους Πράσινους. Αλλά όχι τον μεγαλύτερο.

Στα 30 του χρόνια, πλέον, τον Ιούνιο μένει ελεύθερος και οι… ιδιαίτερες σχέσεις του με το τριφύλλι έχουν καταστήσει αβέβαιη την παρουσία του στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ δείχνει διάθεση εξομάλυνσης της κατάστασης (σ.σ. η… κόντρα τους έφτασε έως και τα… δικαστήρια για ένα πρόστιμο).

Η παραμονή του Βιγιαφάνιες στο ρόστερ ωστόσο είναι στον αέρα. Διότι ακόμη ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει την κίνησή του. Αντίθετα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που δείχνουν να έχουν συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος, έχοντας βάλει στο στόχαστρό τους για τα καλά τον ποιοτικό αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και αναφέρουν ότι και οι δύο Δικέφαλοι έχουν συζητήσει τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, κάνοντας τις πρώτες επαφές σε διερευνητικό επίπεδο, ενόψει καλοκαιριού.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αναζητά ένα κλειστό διετές η τριετές συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές που θα υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ. Με τους Θεσσαλονικείς να είναι η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα σε ότι έχει να κάνει με τη δυνατότητα να δώσει αυτό το ποσό. Αν και στη συμπρωτεύουσα αναφέρουν πως η περίπτωση του «Βίγια», είναι συνυφασμένη με το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος και προς το παρόν δεν έχει συζητήσει για το μέλλον του με τους Θεσσαλονικείς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, το ποσό που θέλει «Βίγια» δεν κρίνεται απαγορευτικό, καθώς ενόψει της εισόδου και στο νέο γήπεδο, το μπάτζετ θα ανέβει. Ενώ κατά κάποιες πληροφορίες ήδη ο ατζέντης του έκανε ραντεβού με ανθρώπους της ΠΑΕ, με σκοπό να υπάρξει μια πρώτη σαφής εικόνα για το εάν μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Παράλληλα, είναι σαφές ότι και ο Αρης, που έχει δείξει ότι αγαπάει ιδιαιτέρως του Αργεντινούς παίκτες, θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι, υπό προϋποθέσεις.

Η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει για καιρό καθώς ο Βιγιαφάνιες θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό την εκκρεμότητα με το μέλλον του. Είτε αυτό έχει να κάνει με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό (που είναι και η βασική επιθυμία του), είτε με την υπογραφή συμβολαίου σε άλλη ομάδα. Που αυτή τη στιγμή μοιάζει ένα αρκετά πιθανό σενάριο. Με τον ίδιο τον παίκτη να προτιμά να μείνει στην Αθήνα, εάν είναι δυνατόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ