Τικίνιο, Φορτούνης, «ραμαζάνι» και ο… νέος αριστερός μπακ

Τικίνιο, Φορτούνης, «ραμαζάνι» και ο… νέος αριστερός μπακ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος. Απόψε οι επιλογές του στο φιλικό για την «Ειρήνη» είχαν πρωτίστως ως κριτήριο τη συμμετοχή.

Παρά ταύτα με δεδομένο ότι έρχονται μια σειρά από σπουδαίες αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι βέβαιο ότι ο Πορτογάλος έβγαλε και κάποια συμπεράσματα ποδοσφαιρικά.

Έδωσε 90΄ συμμετοχής στον Τικίνιο Σοάρες σε μια ευκαιρία ώστε ο Βραζιλιάνος που το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα, να βρει τον ρυθμό του. Και μάλιστα αυτή η συμμετοχή συνδυάστηκε και με γκολ από τον έμπειρο φορ.

Έδωσε ένα ημίχρονο παρουσίας στον Κώστα Φορτούνη (το πρώτο με ότι αυτό συνεπάγεται ψυχολογικά για τον διεθνή άσο). Και πήρε από τον Φορτούνη την δημιουργία του μοναδικού γκολ καθώς η δική του γλυκιά σέντρα έστειλε τη μπάλα συστημένη στον Μασούρα για τη κεφαλιά στο δοκάρι, πριν ο Τικίνιο πάρει το «ριμπάουντ».

Έδωσε ένα ημίχρονο συμμετοχής και στον Παπ Αμπού Σισέ σαν αριστερό μπακ (όπως είχε συμβεί αναγκαστικά τον Ιούλιο με τη Νέφτσι) και ο Σενεγαλέζος που φέτος κάνει τρομερή σεζόν υπενθύμισε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτόν τον ρόλο. Βγήκε στο διάδρομο, πήρε πρωτοβουλίες, ανέβηκε ψηλά. Ποιος: Ο Σισέ των 197 cm που έστω και κατά συνθήκη πρέπει να είναι ο ψηλότερος αριστερός μπακ στον κόσμο…

Α, και έδωσε και το πρώτο ημίχρονο αποκλειστικά σε εκείνους τους ποδοσφαιριστές που αυτές τις ημέρες δεν «νηστεύουν» για το Ραμαζάνι. Όλοι οι Μουσουλμάνοι του ρόστερ έμειναν στον πάγκο στο πρώτο μισό (πέρασε μόνο ο Αγκιμπού στο 30΄για να αντικαταστήσει τον Μπουχαλάκη που ένιωσε ένα μικρό μυϊκό τραυματισμό). Ήταν φοβερή μάλιστα η εικόνα στον ερυθρόλευκο πάγκο με τη δύση του ηλίου να βλέπεις αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές να τρώνε για να πάρουν δυνάμεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ