Γνωστός παίκτης έδινε εξετάσεις για ελληνική υπηκοότητα, τον έπιασαν με κινητό και τον έκοψαν!

Γνωστός παίκτης έδινε εξετάσεις για ελληνική υπηκοότητα, τον έπιασαν με κινητό και τον έκοψαν!

Τρελό περιστατικό με ποδοσφαιριστή αθηναϊκής ΠΑΕ. Εδινε εξετάσεις, για την ελληνική ιθαγένεια και έφυγε με την… Αστυνομία, γιατί είχε κινητό στην αίθουσα!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Και πολύ φρέσκο. Η ιστορία είναι απολύτως αληθινή, τσεκαρισμένη και έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 08/05/2022. Με αρνητικό πρωταγωνιστή πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή μεγάλης ΠΑΕ, ο οποίος πήγε να δώσει εξετάσεις για να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, αλλά κόπηκε, επειδή είχε πάνω του… κινητό! Διαβάστε την απίθανη ιστορία…

Οι εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων για την Πολιτογράφηση (ΠΕΓΠ) διεξάγονται δύο φορές τον χρόνο, κάθε Μάιο και Νοέμβριο. Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, ήταν προγραμματισμένο και διεξήχθη το πρώτο κομμάτι των εξετάσεων, όπου συμμετείχαν υποψήφιες/οι που δήλωσαν συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας έως και τις 11 Μαρτίου 2022.

Σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων, λοιπόν, βρέθηκε και πολύ γνωστός ξένος ποδοσφαιριστής, αθηναϊκής ΠΑΕ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις διαδικασίας για να λάβει την ελληνική υπηκοότητα, καθώς είναι πολλά χρόνια στη χώρα μας, έχει κάνει οικογένεια στην Ελλάδα και ήθελε να έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να κόπηκε και να μην ολοκλήρωσε τις εξετάσεις καν, καθώς «συνελήφθη» να έχει πάνω του κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα, λέγεται ότι οδηγήθηκε από αρμόδιο αστυνομικό εκτός αίθουσας. Ο γνωστός παίκτης, αν και στην αρχή αρνήθηκε ότι είχε κάνει κάτι κακό, εν συνεχεία παρακάλεσε να ολοκληρώσει τις εξετάσεις, ωστόσο, αυτό δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συμμετοχή του στη διαδικασία!

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά και μάλιστα το περιστατικό καταγράφηκε, χωρίς να είναι γνωστό εάν θα υπάρξουν συνέπειες. Θα πρέπει, λοιπόν, τώρα να προσπαθήσει ξανά στις επόμενες εξετάσεις να κερδίσει το ελληνικό διαβατήριο, που θα είναι χρήσιμο και για την καριέρα του.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της  Γενική Γραμματεία Ιθαγένεια οι υποψήφιοι θεωρείται ότι πέτυχαν στις εξετάσεις, εφόσον συγκεντρώσουν το 70% της μέγιστης συνολικής δυνατής βαθμολογίας, τόσο κατά την εξέταση της γλώσσας, όσο και κατά την εξέταση των υπόλοιπων θεματικών ενοτήτων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πετύχουν ποσοστό 66,66% (40/60 ερωτήσεις) στις ενότητες της γλώσσας και στις άλλες θεματικές ενότητες το 50% (20/40 ερωτήσεις).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ