Αλητεία, ανατριχίλα με σύνθημα-ντροπή στο ΠΑΟΚ – Αρης: «Τον σκότωσα, γιατί ήταν Αρειανός…» (Vids)

Αλητεία, ανατριχίλα με σύνθημα-ντροπή στο ΠΑΟΚ – Αρης: «Τον σκότωσα, γιατί ήταν Αρειανός…» (Vids)

Η Τούμπα έγινε πάλι τόπος υποστήριξης των δολοφόνων του Αλκη Καμπανού από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, με το γνωστό, χυδαίο σύνθημα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ελληνική αθλητική κοινότητα, θρήνησε φέτος ένα νέο παιδί. Ενα παιδί που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ. Οχι επειδή πείραξε κάποιον. Οχι επειδή έκανε κάτι κακό. Αλλά επειδή έτυχε να μην υποστηρίζει την ίδια ομάδα με τους δολοφόνους του. Τον εκτέλεσαν γιατί ήταν Αρης. Στέρησαν από μια οικογένεια το παιδί της, γιατί δεν ήταν ΠΑΟΚ.

Κι όμως, αυτό το τραγικό γεγονός δεν βάζει μυαλό σε κάποιους. Δυστυχώς αρκετούς. Δεν βάζει μυαλό σε εκείνους που κρεμούν πανό «Αδέρφια κρατάτε γερά» για τους φονιάδες του Αλκη Καμπανού. Εκείνους που δεν σέβονται τη μνήμη ενός παιδιού που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου, με τον πιο σκληρό και άδικο τρόπο, τα… «αδέρφια» τους.

Δεν είναι υπερβολή. Είναι η απόλυτη αλήθεια. Μια αλήθεια ωμή. Ανατριχιαστική. Απάνθρωπη. Σε σημείο να απορείς για το πώς ακριβώς μπορεί να γιατρευτεί αυτό το καρκίνωμα. Πώς ένας άνθρωπος, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, ακραίο, τραγικό, έχει το θράσος, τη σκατοψυχιά να τραγουδάει συνθήματα για νεκρούς. Κι όμως, αυτή η σκατοψυχιά, αυτή η ντροπή, έκανε πάλι την εμφάνισή της στην Τούμπα.

Τα βίντεο είναι αμείλικτα. Και εκθέτουν όλα αυτά τα αρρωστημένα, επικίνδυνα μυαλά, που δεν σέβονται τον πόνο μιας μάνα και ενός πατέρα. Που δεν σέβονται μια χαμένη ζωή. Ενα 19χρονο δολοφονημένο παιδί, να ξεψυχά στο πεζοδρόμιο.

Και το έδειξαν με τον πλέον εμετικό τρόπο. Με ένα σύνθημα – όνειδος πριν την έναρξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρης στην Τούμπα. Διότι, δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, σε αγώνα του Δικεφάλου, ακούστηκε το αλήτικο «…ο μπαμπάς σας είναι νεκρός, τον σκότωσα τον πούστη γιατί ήταν Αρειανός…». Ντροπή. Μόνο ντροπή. Τίποτε άλλο. Για όλους. Και για αυτούς που φώναξαν αυτό το έκτρωμα και σε όσους δεν αντέδρασαν, αλλά και συνολικά στο ποδόσφαιρο, που συνεχίζει να ανέχεται παράσιτα στον κόρφο του. Υποστηρικτές δολοφόνων. Γιατί ήταν Αρης…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ